Cautare

3071 de rezultate pentru "judetul" (3.52 secunde)
La randul ei, finantarea cheltuielilor de personal din institutiile de invatamant de stat ale comunelor, oraselor si municipiilor din judetul Constanta beneficiaza in acest an de suma totala de 216.145.000 lei, a aratat seful Fiscului constantean.
Suprafata calamitata din judetul Dolj a crescut constant, ajungând în prezent la peste 110.000 de hectare.
O delegatie formata din reprezentantii a 30 de firme doljene a participat, în perioada 5-7 iulie, la un schimb de experienta cu societati din judetul Vrata, situat în zona de dezvoltare economica Nord-Vest din Bulgaria.
Cresteri spectaculoaseTrecând spre est, dam de judetul Vâlcea. ... Mai spre sud, în judetul Olt, avem parte de doi asi ai Bursei.
Cea mai mare suma este solicitata de judetul Gorj, unde valoarea celor doua proiecte depuse se ridica la 137,67 milioane de lei.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
Acesta ne-a spus ca, de pe locul al cincilea, judetul nostru a ajuns pe locul 28 la capitolul investitii.
In judetul nostru s-a colectat in cursul anului 2007 suma de 21.896.508 RON reprezentand valoarea totala a taxei de prima inmatriculare pentru autoturisme perceputa de la proprietarii vehiculelor nou inmatriculate in cursul anului trecut, a precizat pentru "Replica" Laurentiu Mateizer, trezorier sef in cadrul Activitatii de Trezorerie si Contabilitate Publica Constanta.
Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601. ... identificarea nevoilor de formare continua a salariatilor din judetul Bihor; cunoasterea nevoilor de reprezentare a firmelor din judetul Bihor de catre un organism precum Federatia Patronilor Bihor.
Cu toate acestea, de la inceputul saptamanii, de cand s-a dat startul inscrierilor, doar cinci firme din judetul nostru au depus cereri pentru a primi fonduri nationale, solicitand un total de 122.400 de lei.
"Acum in piete predomina legumele autohtone, atat produse in judetul Galati, cat si in alte judete din Romania, si fructele importate.
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
  Dolj, cele mai multe firme pierdute La o solicitare scrisa a Gazetei de Sud, AVAS ne-a comunicat o lista cu 35 de societati comerciale din portofoliu, din judetul Dolj, precum si stadiul în care se afla (administrare, lichidare, faliment).
Cea mai mare cantitate de deseuri de echipamente electrice si electronice a fost colectata in judetul Constanta si anume 51,20 tone.
O suta de firme inscrise in cursa fondurilor europene si nationale Potrivit situatiei intocmite de OTIMMC, doar aproximativ o suta de firme din judetul Galati s-au inscris pentru a primi fonduri de la bugetul statului sau de la Uniunea Europeana.
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
Consumau, la pornire, mai mult decat tot judetul". ... "Biosinteza a fost un colos care consuma energie cat tot judetul", confirma si actualul primar din Calafat, Mircea Guta. ... Consumau, la pornire, mai mult decat tot judetul".
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: ... Era printre primele fabrici din judetul Gorj si toata lumea s-a bucurat, gandindu-se la noile locuri de munca.
Peste 50% din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei, intr-un raport intocmit de o comisie formata dintr-un inspector din cadrul Corpului de Control al Ministerului Agriculturii precum si din specialisti ai Directiei Agricole si Dezvoltarii Rurale (DADR) Constanta si depus la ministerul de resort, a declarat pentru "Replica" Boris Parpala directorul DADR Constanta.
google-analytics.com