Cautare

3438 de rezultate pentru "judetul bacau" (8.15 secunde)
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Nu avea nici ce sa manance, lucra cu ziua", a spus procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, Felix Banila.
Acuzatii extrem de grave la adresa medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Rudele unei batrane spun ca aceasta a fost sedata si legata de pat fara ca ei sa fie anuntati.
Festivalul "Modernizarea Romaniei", faza pe drumuri, mai precis pe 10.000 de kilometri, arata, in judetul Bacau, in felul urmator:
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
In judetul Bacau, aproximativ 100 de unitati scolare, gradinite, invatamant primar si gimnazial, nu beneficiaza de conditii optime pentru desfasurarea activitatilor scolare si procesului instructiv-educativ, in vederea respectarii standardelor minime de functionare si cresterii nivelului de acces la educatia initiala, timpurie si de baza.
Suntem producatori locali din comuna Ites, judetul Bacau si ca sa dam plus valoare la legumele pe care le facem din samanta, pana ajung in stadiul asta, le transformam in dulceturi, in legume, in tot ce vedeti aici.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
google-analytics.com