Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (8.42 secunde)
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi ca intrarea PSD intr-o formula de guvernare cu PD-L, in care PD-L ar avea seful statului, premierul, serviciile de informatii si procurorii DNA, ar implica riscul pierderii propriei identitati si "topirea" in cadrul "partidului-stat".
Membrii PSD s-au intalnit joi dimineata la sediul partidului pentru o scurta sedinta. ... Joi, PSD si PD-L au negociat intens pana seara tarziu, la Senat, insa nu au reusit sa ajunga la niciun acord privind locul maghiarilor in viitorul guvern.
Comisia de validare a constatat ca toti cei 137 de senatori indeplinesc toate conditiile validarii mandatului, a afirmat, joi, presedintele acestei comisii, democrat-liberalul Constantin Dumitru.
Liderii grupurilor paramentare din Camera Deputatilor convenisera, joi seara, ca sefia comisiei juridice sa revina PD-L, iar cea a comisiei de buget, finante sa fie data PSD.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a depus, joi, o coroana de flori, din partea MAE roman, la mormantul poetului Grigore Vieru si a vizitat Consulatul Romaniei la Chisinau. ... Consulatul si-a intrerupt activitatea temporar joi, ca urmare a prezentei delegatiei romane la Chisinau, insa a fost reluata dupa-amiaza.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat joi ca, prin protocolul PDL- PSD, s-a convenit ca secretarii de stat de la Ministerul Justitiei (MJ) sa fie apolitici, raspunzand astfel unei declaratii a lui Mircea Geoana, prin care cerea premierului sa numeasca “neintarziat” persoana propusa de PSD.
"Joi a aparut un comunicat al DNA, care vizeaza o investitie a administratiei publice locale.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-a intalnit, joi, la Slatina, cu prim-vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, si cu liderul organizatiei judetene a PD-L, Darius Valcov, carora le-a cerut sa se implice in detensionarea situatiei de la Ganeasa.
Ambasadorul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin (foto), a asigurat joi ca Moscova "este dispusa sa discute despre orice" cu aliatii occidentali, dar a subliniat persistenta divergentelor, in pofida reluarii anuntate a cooperarii oficiale.
Administratia Obama intentioneaza sa invite Iranul la conferinta internationala pentru Afganistan, propusa de secretarul de stat Hillary Clinton (foto), a declarat joi un oficial american, acesta fiind primul gest de deschidere catre Teheran.
Prefectura Dolj a gazduit joi un seminar cu tema "Rolul Fondului Social European in relansarea economica", in cadrul caruia aproape 200 de persoane au venit sa afle cum pot accesa acesti bani europeni din noua schema de finantare, cu trei componente, ce va fi lansata la sfarsitul acestei luni.
Parlamentul European a adoptat, joi, o rezolutie privind situatia copiilor migrantilor din Uniunea Europeana, care sunt lasati singuri in tara de origine.
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, la Bruxelles, ca, "din cate stie", in cursul zilei de joi, raportul Fondului Monetar International (FMI) a fost definitivat si ca urmeaza etapele premergatoare negocierilor cu Fondul, dar ca este deja stabilit ca vor fi mentinute nivelurile TVA si cota unica.
"Autoritatile de la Chisinau au depasit limita, ingradind dreptul la libera circulatie prin introducerea vizelor si expulzand jurnalisti romani", a afirmat, joi, ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu (foto), in fata Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European.
Presedintele cubanez Raul Castro a fost primit joi in Venezuela de omologul sau Hugo Chavez (foto), pentru o intalnire a stangii latino-americane, destinata sa prezinte un front unit in fata Statelor Unite inainte de summitul Americilor.
In judetul Gorj, exista 27 de institutii deconcentrate, iar sefii acestora au inceput deja de joi seara sa primeasca instiintarile de eliberare din functiile pe care le detin, potrivit Ordonantei Guvernamentale nr.
"Joi voi sustine proiectul de management. Acum ma pregatesc, sunt concentrat pe elaborarea proiectului. Desi am emotii, nu cred ca acestea imi vor afecta experienta pe care o am", a precizat Vasile Petro.
"In cazul in care Guvernul nu da un raspuns pozitiv revendicarilor noastre vom declansa actiunile de protest la nivel national, dupa cum urmeaza: joi, 28 mai a. ... 20 si joi, 4 iunie, greva generala pe perioada nedeterminata.
google-analytics.com