Cautare

72 de rezultate pentru "isj" (2.98 secunde)
Potrivit ISJ Gorj, scopul competitiei este de a dezvolta si perfectiona aptitudinile si deprinderile specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, precum si de evaluare a nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.
Nu am primit raspuns de la cei de la ISJ Gorj", a spus Maria Vasilescu, edilul comunei Èšantareni.
Alaturi de acesta, in CA mai iau decizii si Antoaneta Oprea, Mihai Brailescu, Ghita Nazare, Stefan Simion (fost inspector general al ISJ, consilier judetean al PSD), Mircea Gutter (consilier local PUR) si Dan Bicliu Ripa, ultimii doi fiind reprezentantii CJ in Consiliul de Administratie.
"Sumele alocate anul acesta de ministerul de resort sunt un pic mai bune decat cele de anul trecut, iar cele 12 miliarde de lei pentru plata cheltuielilor de personal sunt suficiente", a spus economist Eugen Radut, contabil-sef al ISJ Dolj.
De mentionat ca evenimentul, care s-a produs si gratie contributiei ISJ, nu este singular, in sensul ca City Mall a contribuit la deplasarea mai multor elevi din municipiul Constanta in judet, unde urmau sa-si ajute la teme colegii mai putin norocosi.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Multumim pentru sprijin domnului Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, doamnei Mihaela Motateanu, inspector scolar general al ISJ Dolj, si domnului Pavel Badea, de la CS Universitatea, care anul acesta a platit transportul si a mai dat si o suma de bani.
Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Vorbesc aici de trubadurul Catalin Enica, fostul inspector general adjunct, actualul inspector general adjunct, acum si pururea si-n vecii vecilor... Motivatiile pentru care Enica face inca ce vrea pe la ISJ sunt mai multe.
La un alt liceu, tot pentru a-si avertiza elevii, profesorii au scris pe tabla ora si scopul raidului politiei. Consecinta a fost ca politistii, insotiti de inspectorii ISJ, n-au gasit nici un elev la crisme.
Pentru scolile si cluburile cu program sportiv se aloca o suma medie de 213.000 de lei, in timp ce pentru palatele copiilor cu sectii de club sportiv scolar suma medie alocata este de 213.000 de lei, iar pentru Centrele Nationale de Excelenta pe discipline sportive se aloca o suma fixa de 284.645 de lei pe unitate", spune Liliana Antonescu, inspectorul scolar general al ISJ Bihor.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com