Cautare

2432 de rezultate pentru "ioan nistor curelar" (3.01 secunde)
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Ioan Moraru, cel de-al cincilea roman laureat al Premiului Nobel, premiul pentru Pace decernat in 1985 Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
Neasteptata este si colaborarea cu criticul de film Irina Margareta Nistor, care isi face simtita inconfundabila prezenta atat pe materialul audio, cat pe cel video.
Vlad Nistor, directorul Institutului Diplomatic Roman, considera ca SUA si-a reconsiderat putin pozitia dupa referendum, probabil luand in considerare votul a 7,4 milioane de romani. ... Isi nuanteaza pozitia si ne indeamna sa respectam legea, dar nu intervin in favoarea lui Basescu", a explicat si Vlad Nistor.
Ca sa castigi trebuie ca adaosul comercial sa fie de cel putin 30%", a spus Ionica Nistor, administrator la o firma care s-a lansat de doi ani pe piata craioveana de profil. ... Marfa este adusa la Bucuresti, dupa care si-o transporta fiecare cum poate", a mai spus Ionica Nistor.
Liga 1 le-a crescut valoarea Dan Nistor, Marian Pleasca si Alexandru Vlad sunt revelatiile gruparii gorjene, cota lor de piata crescand in ultimul an de peste zece ori.
Pandurii a inceput jocul intr-o formula apropiata de cea de baza (Mingote - Ungurusan, Viera, Cardoso, Vlad - Nistor, Pintilii, Voiculet - Grigoras, Batin, Cristea) si a reusit sa marcheze de doua ori pana la pauza.
din Craiova se va desfasura astazi memorialul "Mihai Nistor" la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova.
Locul 2 i-a fost acordat lui Vizi Imre, urmat de Cristi Nistor, pe ultima pozitie aflandu-se Tibi Scobiola. ... In finala, eleva lui Horia Brenciu i-a invins pe Vizi Imre (Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) si pe Tibi Scobiola (Smiley).
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguta, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor - Chisinau.
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, Dorian Boguta si Vlad Druc, iar in anul 2014 juriul va fi alcatuit din Irina Nistor (critic de film), Valentin Teodosiu (actor), Catalin Apostol (regizor), Cornel Mihalache (regizor), Ruxandra Ion (producator de film).
Irina Margareta Nistor -critic de film, Dorian Boguta -regizor si profesor UNATC; Cornel Mihalache - regizor; Catalin Apostol - producator, jurnalist.
Colindele ce au rasunat intr-un decor feeric, generozitatea invitatilor si melodiile speciale pregatite de Cristi Nistor au creat un univers magic in care, la initiativa Deichmann s-au pregatit cadouri pentru copiii la care Mos Nicolae nu ajunge.
Din juriu au facut parte Irina Margareta Nistor - doamna de aur a filmului, Vasile Calofir, actorul cu o poveste spumoasa de viata si fostul jurnalist care a ales calea regiei, Catalin Apostol.
Irina Margareta Nistor, critic de film: ... Irina Margareta Nistor: - Este asa ca un cadou de Craciun pe care abia astepti sa il deschizi.
Fatai 42, Arias 49, Said 79 / Roguljic 6, Nistor 81 Echipele de start: ... Pigliacelli - Capatina, Gaman, Screciu, Bancu - Nistor, Cretu, Roguljic - Cimpanu, Koljic, Ivan
Dan Nistor (33 de ani) a marcat doi ani de cand joaca pentru Universitatea Craiova, reusind sa castige doua trofee.
Markovic 26, 66, Ivan 44, Nistor 71 / Morar 2, Torje 33, 41 Echipele de start: ... Mateiu, Nistor, Sala, Cimpanu, Hanca, Danciu, Rivaldinho Farul (4-3-3):
google-analytics.com