Cautare

12056 de rezultate pentru "interviu festivalul asia fest bucuresti" (3.83 secunde)
Intre orele 10.00 - 20.00, pana marti inclusiv, ii gasiti pe cei de la firma Arslan in cadrul targului Asia Fest 2014 organizat la Universitate.
Incepe cea de-a 9-a editie a festivalului Black&White Motor Fest. ... Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon.
Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei. ... YouTuberii vor deschide festivalul si vor tine la curent fanii cu noutati de la SCIKiDS Festivalul Stiintei.
Asia Fest este primul festival din Romania dedicat promovarii valorilor culturale si bucatariilor specifice tarilor asiatice. ... Vizitatorii India Fest vor putea gasi la standurile expozitionale produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni. ... Cateva momente din programul India Fest:
FEST in pe Bulevard este poate singurul festival care are un juriu format din spectatori.
Parada motoarelor, concerte rock si foc de tabara la cea de-a 8-a editie a Black& White Motor Fest Membrii Choper Academy s-au reunit timp de 3 zile la complex Albatros Podul 4 pentru cea de-a 8-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
In acest an, Fest(in) pe Bulevard se va desfasura in trei etape: ... sectiunile de traditie ale Fest(in) pe Bulevard;
In tara exista deja o serie de astfel de manifestari - "Caravana Clatitelor" (Prejmer, Brasov), "Festivalul International 'Pomana Porcului'" (Balvanyos, Covasna), "Festivalul Carnatilor si al Covrigilor" (Buzau), "Festivalul Secerisului" (Ampoita - Alba), "Festivalul Pastravului" (Ciocanesti, Suceava), "Festivalul Sarmalelor" (Praid, Harghita), "Festivalul Branzeturilor si al Pastramei" (Bran, Brasov).
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta.
In perioada 13-15 iulie, in fiecare an, are loc Festivalul Lavandei din Michigan (The Michigan Lavender Festival). Festivalul Lavandei din Michigan ofera o adevarata Simfonie pentru Sentimente! Iata cum este prezentat festivalul pe site-ul oficial:
A doua editie a Natura Fest se apropie, pregateste-te! Cel mai eco-responsabil festival din Bucuresti revine, in perioada 17-19 iunie, in Parcul Izvor, cu o a doua editie, mai spectaculoasa.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate. ... Dupa targ, puteti achizitiona produse de la magazinele Hippie Hippie Shake situate in Bucuresti:
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end.
In cadrul targului Asia Fest 2014 organizat la Universitate in acest week-end exista si standul celor de la Jelly Belly.
In cadrul Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, gasiti si standul Shazili - cafea turceasca. De aici, puteti cumpara mai multe sortimente de cafea, precum:
In cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate, care se desfasoara pana marti inclusiv, ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food.
Choco Fest 29 - 31 martie 2013, Parter, Atrium Sun Plaza Cu totii indragim dulciurile indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii pe care adoram sa le savuram din plin.
Festivalul a inceput la Bucuresti si va avea anul acesta patru editii locale. ... La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham". Cu cateva luni inainte de potentiala aderare a Romaniei la UE, Craiova sarbatoreste anticipat Ziua Europei (9 mai), prin Festivalul Filmului European.
google-analytics.com