Cautare

13504 de rezultate pentru "informatii telefoane bucuresti" (7.16 secunde)
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Manevra nu are logica, nu are sens, cu atat mai mult cu cat e facuta in pragul campaniei electorale, si nu poate avea drept efect decat destabilizarea USL in Bucuresti.
Partidul Conservator detine "informatii sigure" referitoare la faptul ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, "arunca petarde pe piata" referitoare la o posibila fuziune PNL-PC, a declarat ieri consilierul municipal Octavian Petrovici, vicepresedinte al filialei PC Bucuresti.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net.
"Solicit colegilor mei sa stea acasa sambata" Claudiu Pop, ales de cei 21 de membri numiti de la Bucuresti sa reprezinte in relatiile cu presa organizatia judeteana a PSD, considera ca demersul fostului presedinte nu este regulamentar intrucat nu are avizul conducerii centrale.
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
"Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor.
In plus, utilizatorii vor gasi informatii utile din sistemul sanitar si interviuri cu povesti de succes din sistemul sanitar.
Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Sfanta Maria din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia Asculta Viata si Lions Club Arad.
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". ... Dupa ce au aparut in presa primele sale relatari, a primit "niste telefoane".
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
ANAF va avea un serviciu secret, care va putea colecta informatii despre contribuabili. Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica.
„Surprinzatoare pentru mine a fost abordarea publica a premierului, pentru ca el stia exact despre ce e vorba si n-avea nici o legatura cu serviciile de informatii, dar pentru ca a existat aceasta solicitare publica a premierului catre serviciile de informatii, a existat si un raspuns al serviciilor de informatii in urma caruia guvernul a dat un comunicat ca nu exista nici un fel de influente asupra membrilor Cabinetului.
Seful viitoarei comunitati de informatii va fi un om politic Presedintele Traian Basescu a anuntat ca seful viitoarei comunitati de informatii, care se va subordona CSAT, va fi un om politic care va fi numit consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.
google-analytics.com