Cautare

3852 de rezultate pentru "informatii braila" (7.85 secunde)
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00. ... Placinta cu mac se face la mine la Braila.
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
Cu ceva vreme in urma, in cadrul unei intalniri pe tema zonei metropolitane Galati-Braila, cineva a venit cu o idee pentru rezolvarea diferendelor dintre cele doua unitati administrative in privinta a ceea ce se va construi in zona dintre cele doua orase:
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Amenintarea dumneavoastra nu mi-a creat nicio emotie sau temere intrucat referitor la afirmatiile facute detin informatii, indicii si chiar probe pertinente si concludente:
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
In vremea ministrului comunist Cornel Burtica, el a fost transferat in Serviciul de Informatii Externe cu specializarea Elvetia.
(N.N.) Melescanu pledeaza pentru comunitatea de informatii Disputa dintre presedinte si premier este cauzata de faptul ca cei doi primesc informatii diferite, de aceea este nevoie de o comunitate de informatii, astfel ca seful statului si primul-ministru sa aiba informatii veridice si convergente, a declarat liberalul Teodor Melescanu.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Roger Marsh, directorul de comunicatii al asociatiei ufologice MUFON, preciza ca documentele in cauza fusesera eliberate lui Viggiani pe baza legii accesului la informatii din Canada, dar aceasta actiune se pare ca nu a fost bine primita in SUA.
Ingrijorarea CIA In aceeasi perioada, comunitatea de culegere de informatii din America, dar si CIA au inceput sa se ingrijoreze deoarece au aflat ca Uniunea Sovietica cheltuieste cam 60 milioane de ruble anual pentru cercetari paranormale, pe care sovieticii o numeau, folosind un neologism ceh, psihotronica.
a incetat colectarea de informatii despre OZN-uri. ... E adevarat, in 2016, Agentia Centrala de Informatii (CIA) facuse publice o multime de documente, clasificate anterior, inclusiv multe care vorbeau despre incidente neobisnuite, tip OZN, ca si de atitudinea oficialitatilor fata de acest fenomen.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. ... E adevarat - s-au desecretizat mai ales informatii vechi si devenite intre timp binecunoscute. Tot asa, exista si multe informatii care nu vor fi facute publice intr-un viitor previzibil.
google-analytics.com