Cautare

954 de rezultate pentru "incendiu botosani" (5.52 secunde)
Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat. ... De aici, de la Botosani va incepe, si de la Vaslui, si din alte zone la fel de sarace ale Romaniei.
Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput. ... Meritul revine conducerii clubului sportiv, actionarilor, adica lui Cornel Svaiter de la Voronskaya, Valeriu Iftime de la Elsaco si executivului primariei care au inteles ca municipiul Botosani trebuie promovat si altfel.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani: ... Roman I rezumat cfr fc botosani, rezumat cfr fc botosani 1-1, gol deac, gol dican,
Luceafarul sau Poetul Nepereche sau altfel, tot superlativ, in functie de cit de mare a fost admiratia sincera a exegetilor pentru opera celui nascut la Botosani.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Dupa cei doi politisti din Manoleasa au fost prinsi in timp ce traficau tigari din Republica Moldova, un pompier si un politist de frontiera au fost ridicati de mascati, in noaptea de duminica spre luni, in urma unor descinderi organizate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Botosani si politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Incendiu intr-un bloc din Piata Romana din Capitala. O persoana a fost ranita Un incendiu a izbucnit vineri, in jurul orei 15.30 intr-un apartament aflat la primul etaj al unui bloc cu 5 nivele din Piata Romana.
Pe 30 octombrie, din cele ce stim a avut loc un incendiu groaznic, eveniment pe care il putem plasa in timpul catastrofelor, in zona aceasta a catastrofelor atat prin dimensiunile sale, ca si incendiu, cat si prin daunele morale, daunele materiale.
ISU a AMENDAT constructorul Catedralei Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit, vineri, o amenda contraventionala in valoare de 10.000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de santier.
Constantin Badea, director general al CCI Bihor, informeaza ca, odata cu intrarea Romaniei in UE, a fost necesara alinierea vechilor norme legislative privind securitatea in munca si a mediilor cu risc potential de incendiu sau explozie.
Odata cu intrarea Romaniei in UE, a fost necesara alinierea vechilor norme legislative privind securitatea in munca si a mediilor cu risc potential de incendiu sau explozie.
Un incendiu violent a izbucnit, luni dumineata, la doua hale care apartin fabricii de ulei "RBD Sigma" SRL din Sacele. ... Reprezentantii fabricii nu au vrut sa precizeze la ce suma se ridica prejudiciul provocat de incendiu, precizand doar ca nu a fost facuta evaluarea pagubelor.
Restul de mozaicuri ce impodobeau interiorul bisericii au disparut, fie in vremea celor patru secole in care cladirea a functionat ca moschee (1493-1912), fie in urma marelui incendiu din anul 1917, care, alaturi de acoperisul si partea superioara a peretilor, a distrus si o mare parte din oras.
Pompierii din cadrul ISU Bucuresti - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o hala in care se afla materiale din lemn si utilaje, in localitatea Pantelimon.
Barbu Vacarescu, la un hotel, a izbucnit un incendiu. ... In incendiu a ars acoperisul cladirii pe o suprafata de circa 25 m.p.
Primul incendiu a fost anuntat la 112 in jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacara, iar cel de-al patrulea era doar afectat de caldura degajata.
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. ... Din cauza problemelor de la Arena Nationala, Steaua a fost nevoita sa joace meciul cu FC Botosani la Cluj (campioana s-a impus cu 5-3).
"Este mai mult o figura de stil ", explica Dorin Ciustea, presedintele PRM Botosani. ... Liliana Constantinescu si Marius Codarcea, bucuresteni, dar candidati la Botosani pentru Parlament, sustin ca se va constitui o banca prin care se va finanta constructia locuintelor.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. ... Totusi, rezultatul obtinut de filiala judeteana a Uniunii este unul de referinta, procentul de la Botosani fiind al doilea pe tara inregistrat de PSD^PUR.
google-analytics.com