Cautare

68 de rezultate pentru "igena" (3.97 secunde)
ADEVARUL: Ce beneficii aduce inotul copiilor tai? Studiile arata ca inotul este o activitate care stimuleaza dezvoltarea fizica armonioasa a copiilor, cu multiple implicatii pozitive pentru sanatate.
Actualitatea de Calarasi informeaza:
INGREDIENTE - 100g sfecla rosie - 100g telina - 100g morcov Puteti adauga: - 100g rosii cherry (Rosiile sunt o excelenta sursa de vitamina C si alti antioxidanti).
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T.
Panaritiu este o infectie acuta a unui deget la mana sau de la un picior. Afectiunea este destul de frecventa si se produce ca urmare a patrunderii unui germene (stafilococ) intr-unul din degete ca urmare a unei plagi sau intepaturi.
Agerpres: Ziua mondiala a rasului Ziua mondiala a rasului se celebreaza, anual, in prima duminica a lunii mai. In 2019, aceasta zi este marcata la 5 mai.
- Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate.
Simpatica declaratia presedintelui Romaniei, care a spus ca a venit duminica la Predeal ca sa ia aer in plamnai si sa-si oxigeneze "creierii"!
google-analytics.com