Cautare

68 de rezultate pentru "igena" (3.11 secunde)
Senatorul Radu Catalin Mardare a sustinut o declaratie politica: "Restituirea taxei pe poluare - o alta pacaleala a guvernului" Legea nr.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
AmosNews: Cu cormoranii lui Daea nu e de gluma (Autor: Octavian ANDRONIC) Comentatori in pana de subiecte pe care sa le intoarca pe toate fetele cu invitati competenti au prins un fir de care au tras cu forta:
APC ROMANIA: Poluarea electromagnetica - sfarsitul unui tabu? In data de 29 ianuarie 2015, a fost adoptata in Franta legea cu privire la limitarea expunerii la undele electromagnetice (publicata oficial in 10 febr.
Dupa maratonul pe care il face la concerte si atunci cand acumuleaza mai multe nopti nedormite, cantareata de muzica etno Claudia Ghitulescu se "refugiaza" la salonul de infrumusetare.
www.forum.7p.ro informeaza: In majoritatea cazurilor de taieturi si zgarieturi, principalul pericol este infectia, in special daca rana a fost provocata de o muscatura de om sau animal, daca este profunda sau zdrentuita sau daca nu poate fi curata complet.
Pentru ca problema cainilor este una actuala, cainii invadandu-ne ca intr-o jungla, iata cateva sfaturi legate de pasii pe care trebuie sa ii urmam dupa ce acestia ne musca.
www.terapii-alternative.com informeaza:
Dr. Iulia Avadanei: "Succesul ma inalta catre Dumnezeu, esecul ma indruma spre perfectionare" Iulia nu este un medic obisnuit. Metoda ei de vindecare combina medicina generala, spiritualitatea, terapiile complementare si psihologia...
Magda Marincovici (Jurnalul National) : Zece substante care otravesc trupul si mediul Azbest. Arsenic. Benzen. Candium. Dioxina. Mercur. Aportul insuficient sau excesiv de fluor.
Dementele senile debuteaza obisnuit intre 65 si 70 de ani, mai rar si neobisnuit sub aceasta varsta (considerata uzuala pentru dementele presenile) si evolueaza spre o regresie globala a activitatii intelectuale si a personalitatii bolavului, ca urmare a procesului de atrofie corticala, cu placi senile si degenerescente neurofibrilare.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona:
Ele.ro : De ce cascam? Un mister al corpului uman care are legatura cu creierul De cele mai multe ori asociem cascatul cu plictiseala sau starea de somnolenta, insa cercetatorii au descoperit ca este un fenomen benefic pentru sanatate.
Dr. Leonard Coldwell este lider mondial in terapia cancerului si a stresului generat de boala. El este autorul a 19 carti, cu 57 de milioane de cititori.
Urina de pisica emana un miros extrem de neplacut in jurul sau. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa elimini cauza.
Exista in jur de 40 de milioane de bacterii intr-un gram de sol si 1 milion de bacterii intr-un mililitru de apa dulce.
Conform unui studiu recent, capsaicina, substanta ce se gaseste in ardeiul iute si care ii asigura gustul, ar putea fi folosita in prevenirea cancerului intestinal, scrie site-ul Frunza-verde.ro.
Iulia Avadanei:"Succesul ma inalta catre Dumnezeu, esecul ma indruma spre perfectionare" (Autoare: Georgeta Istrate, romaniaitaramea.blogspot.ro) Dr. Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, Strada Nerva Traian nr.
Jurnalul National: Nicotina si mentolul ucid plamanii. Tigarile cu arome reprezinta o modalitate de ademenire a adolescentilor sa fumeze (Autoare:
google-analytics.com