Cautare

327 de rezultate pentru "hunedoara" (3.00 secunde)
Cea mai premiata echipa de robotica din tara, cu cinci medalii de aur obtinute la o competitie mondiala si la olimpiade, are acum propriul spatiu unde elevii din Hunedoara isi pot dezvolta proiectele.
Una dintre cele mai mari investitii din vestul tarii se deruleaza in judetul Hunedoara. Cu finantare europeana, se modernizeaza culoarul Mures Nord, adica drumul care este situat pe malul drept al raului Mures, in paralel cu autostrada A1 si Drumul National 7.
Gradinita de 5 stela la Harau, jud. Hunedoara. Copiii au mese calde si transport gratuit
O firma de constructii din Hunedoara si-a luat asfaltul inapoi "Suntem unici in Romania" a fost concluzia primarului din Aninoasa.
Orasul Brad a ramas singura localitate din judetul Hunedoara, care mai are o retea de termoficare functionala. Locuitorii municipiului au caldura in apartamente furnizata de o centrala care functioneaza pe pacura.
Imagini revoltatoare pe o sosea din Hunedoara. Un batran aflat la volanul unei masini a fost blocat in trafic si batut fara mila de un alt sofer pentru ca ar fi condus prea incet.
Au aparut primele imagini cu autocarul plin cu copii care a ramas blocat pe un pasaj peste calea ferata, in judetul Hunedoara.
Adrian Nastase a precizat ca nu a promis, in timpul turneului electoral efectuat in Hunedoara inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale, o eventuala gratiere a lui Miron Cozma.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli.
Liderul PNL Hunedoara, Mircia Muntean, a declarat ca organizatia sa a facut sase propuneri pentru functiile de secretari de stat in sase ministere.
Viorel Arion (Alianta D.A.) s-a autosuspendat din functia de presedinte onorific al Camerei de Comert si Industrie a judetului Hunedoara.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Au fost rezultate foarte bune in Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Maramures. Acest drum a fost insa oprit. Pe de alta parte, Transilvania are un alt tip de raportare la politic.
Daca este adevarat ca ati cedat complexul balnear al Ministerului Apararii Nationale din localitatea Vata judetul Hunedoara (compus din 9 corpuri de cladire) unei firme apartinand prietenului dvs.
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Vrancea - 74%, Valcea - 72%, Ialomita - 72%, Botosani - 68%, Vaslui - 65%, Buzau - 72%, Constanta - 63%, Hunedoara - 69%.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta, lider al TSD, a declarat sambata la Deva, la Conferinta Judeteana de alegeri a organizatiei judetene a PSD Hunedoara, ca are informatii de la colegii de partid potrivit carora la Congresul PSD se pregateste influentarea votului.
In cadrul ceremoniei a fost incheiata si o intelegere pentru reabilitarea grupurilor 3 si 4 de la Centrala termoelectrica Deva, semnata de Daniel Andronache, director general al Complexului Energetic Hunedoara, si Zhao Ruolin, presedintele China National Electric Engineering Co.
google-analytics.com