Cautare

2026 de rezultate pentru "hotel plazza v executive targu mures" (3.66 secunde)
Centralele termice din municipiul Targu Jiu au fost fie inchise, fie date in concesiune asociatiilor de proprietari pe care le deserveau. Masura a fost aprobata de Consiliul Local Targu Jiu ca urmare a intrarii in faliment a societatii furnizoare de agent termic, SC AQUATERM SA.
Judecatorii vor judeca recursul formulat de Ministerul Economiei si Finantelor, la o decizie a unei instante din Târgu Jiu, prin care lichidatorul BNP Consult Craiova a fost „împroprietarit“ cu 66% din actiunile Societatii Nationale a Lignitului Oltenia.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) i-a suspendat contractul de munca lui Ion Dina, seful Sectiei Drumurilor Nationale Targu Jiu.
Autointitulata “aripa curata“ din PSD Mures va cere CNSAS sa se pronunte asupra trecutului candidatilor la sefia filialei PSD, in sensul daca au colaborat sau nu cu fosta Securitate.
Presedintele PRM Mures, Constantin Amza Margarit, a declarat ieri ca le-a facut o oferta de preluare reprezentantilor filialei judetene a PUNR.
Liderul filialei Mures si purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca Delegatia Permanenta a filialei liberale muresene, care a luat in discutie subiectul fuziunii PNL cu PD, considera oportuna si necesara realizarea unui partid de centru dreapta puternic, ce poate rezulta din fuziunea prin absorbtie cu PD.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, sustine ca in judetul Mures coalitia este paralizata din cauza razboiului tot mai intens dintre liberali si democrati. ... Acesta a subliniat ca UDMR Mures a ajuns intr-o situatie delicata, pentru ca nu doreste sa se amestece in problemele Aliantei D.A.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Venind din judetul Mures, standardele in sistemul medical sunt pentru mine foarte ridicate, din cel putin trei motive. In primul rand, prestigiul, performanta si profesionalismul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures sunt reperele unui invatamant medical de elita, care aniverseaza anul acesta sapte decenii.
Daca avem in vedere ca numai in 2004 s-a cheltuit pentru cazare in medie 700 de milioane de lei vechi pentru un deputat cazat la hotel si 224 de milioane de lei pentru unul care a optat sa stea „in alte spatii“ ar fi fost mai rentabila construirea unui hotel din temelii decat continuarea colaborarii cu Hotel Bucuresti.
In cazul in care nu ati reusit sa va luati concediu pana acum si buzunarul mai mic nu v-a permis sa mergeti pe Litoral in plin sezon, puteti profita de ofertele pe care vi le pun la dispozitie agentiile de turism.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele. ... Dintre acestea, unul - Hotel Golden House - este situat intr-o cladire construita in jurul anului 1890, in elegantul stil neo-eclectic (Casa Poenaru), care face parte din Patrimoniul National.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Hotel Gorgulho 3*** Adresa: ... 319 euro Hotel Windsor 4**** Adresa: ... 361 euro Hotel Estalagem Quinta Mirabela 5***** Adresa: ... -transfer aeroport-hotel-aeroport; -7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3/4/5* in Madeira. ... Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Nordul Cappadociei - tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur intr-una dintre cele mai impresionante parti ale Cappadociei. ... Transferurile de la si spre hotel sunt incluse in tur.
UDMR Mures a luat in discutie si a aprobat toate cele 12 dosare de candidatura depuse in vederea participarii la alegerile parlamentare, printre candidati numarandu-se presedintele uniunii, Marko Bela, senatorul Gyorgy Frunda si ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Doresc sa atrag atentia asupra catorva aspecte care tin de factorii care influenteaza potentialul de dezvoltare al judetului Mures. ... E firesc sa-mi doresc ca judetul Mures sa se dezvolte din toate punctele de vedere si sa fie un lider in regiune, in ciuda unei concurente evidente.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
Magda Marincovici) Vineri, 25 septembrie, la Targu Mures, au avut loc ceremonii care marcheaza sarbatorirea a 25 de ani de existenta a SMURD. Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD.
google-analytics.com