Cautare

2026 de rezultate pentru "hotel plazza v executive targu mures" (2.89 secunde)
Membrii Consiliului Regional vor avea atributii in domenii executive, si vor ajuta presedintele in exercitarea atributiilor. ... CES regional va avea rol consultativ in luarea deciziilor executive, dar consultarea de catre Consiliul Regional este obligatorie.
Secretarul de stat Bársony András a anuntat, conform aceluiasi comunicat, ca zilele acestea delegatia ungara va avea o serie de intalniri cu reprezentantii Guvernului de la Bucuresti pentru a stabili inclusiv probleme de continut in ceea ce priveste sedinta comuna a celor doua executive.
Discursuri publice cu caracter politic, acuzatii fara precedent la adresa autoritatilor statului, ale puterii legislative, executive. ... am retinut discursuri publice cu caracter politic, acuzatii fara precedent la adresa autoritatilor statului, ale puterii legislative, executive.
In ce ma priveste, nu am nevoie de o situatie speciala si un statut distinct in partid, nu imi mai pot permite sa candidez la functii executive, m-am straduit sa fiu util conducerii actuale a partidului, ca presedinte de onoare.
Pe de o parte ingradesti puterea Parlamentului, pentru a-l neutraliza in calitate de controlor al puterii executive, iar pe de alta parte inlocuiesti elitele administrative, cate vor mai fi fiind, cu activisti politici, a caror singura calitate este fidelitatea fata de partid.
o Guvernul Romaniei considera ca, in materie economica, sociala, bugetara, referitoare la fondurile europene, aderarea la Schengen, precum si in alte aspecte executive, este constitutional si functional ca Primul Ministru sa aiba precadere in a reprezenta Romania.
Pretul de pornire oferit pentru titlurile RRC a fost de 1.000 de lei, dupa care a crescut cu 40 de lei, la finalul sedintei, actiunile Rompetrol inregistrand o crestere de aproape 12%.Analistii pun aceasta crestere pe seama faptului ca Dinu Patriciu a anuntat inca de la sfarsitul saptamanii trecute ca a demisionat din toate functiile executive din companiile Grupului Rompetrol din Romania pentru a proteja interesele angajatilor si actionarilor.
Unul dintre argumentele celor care contesta rezultatele se bazeaza chiar pe motivatia celor care au propus schimbarea conducerii executive. Initiatorul propunerii de schimbare a directorilor, omul de afaceri Catalin Chelu, a motivat ca SIF Oltenia are nevoie de o "democratizare" in sensul despartirii functiilor administrative de cele executive.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a publicat ieri pe pagina de internet un comunicat prin care anunta decizia Consiliului de Administratie (CA) de a suspenda mandatele conducerii executive.
Consiliul de Administratie (CA) al Societatii de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia s-a intrunit din nou, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a dezamorsa situatia tensionata din ultimele saptamani, generata de debarcarea conducerii executive din functii.
Insa consecinta principala a unei astfel de solutii ar fi pierderea puterii executive absolute de care dispune T. Basescu. Aici este miezul ghemului de serpi care se zvarcolesc acum peste Romania.'
politice, executive, sociale/private si internationale. ... La institutiile executive, pe primele pozitii in topul increderii este Armata, cu 65,4% incredere multa si foarte multa, fata de 64,6% in iulie, si Banca Nationala a Romaniei (51,2%, fata de 50% in vara).
Meniurile vor fi atent pregatite de catre chef Franz Conde, executive chef al partenerului nostru Athene Palace Hilton.
In structura puterii executive din Romania, cancelarul este seful autoritatilor si agentiilor coordonate de primul-ministru, nu seful Guvernului. ... Oricine ar fi venit la Palatul Victoria ar fi gasit acolo un cancelar care stie ce, cum si de ce in fiecare celula a puterii executive din Romania.
Potrivit conducerii SNLO, prin actul amintit, societatea bucuresteana, mutata recent în Alexandria, se obliga sa vireze în contul producatorului de lignit cu sediul la Târgu Jiu creantele respective, onorariul urmând sa fie platit de catre datornic.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
Intr-o astfel de situatie se afla si doi deputati gorjeni, care nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu.
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Comunele Schela si Turcinesti, precum si municipiul Targu Jiu sunt in pericol de a fi inundate de raul Jiu. ... Localitatile Turcinesti, Schela si Targu Jiu pot sa fie inundate", a spus Ion Calinoiu, presedintele CJ Gorj.
google-analytics.com