Cautare

1729 de rezultate pentru "hotel arta" (8.00 secunde)
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 2 nopti in Munchen, 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Praga - transport cu autocar local pe tot parcursul circuitului - croaziera pe Rin - tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen - tururi pietonale cu insotitorul de grup in Koln, Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg - transferuri aeroport - hotel - aeroport - insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE:
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Daca vrei sa petreci cu muzica minunata si arome extraordinare in preparate exclusiviste, inspirate din gastronomia internationala, nu vei fi dezamagit de petrecerea de Revelion organizata la Premier Palace Spa Hotel.
Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, judetul Dambovita. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia.
Totodata, turistii au la dispozitie jocuri distractive in sala "Business Club", gimnastica de intretinere la salile hotelului, masaj si sauna, vizite in situl arheologic din cadrul "Presidentului", expozitiile din Galeria de Arta. ... O oferta asemanatoare vine din partea unui alt hotel de patru stele, "Carmen" - din statiunea Venus.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Christopher, un creion, un set de chei, un bilet folosit de autobuz, bilete la teatru, o nota de plata de la un hotel, precum si o chitanta de la un magazin pentru cumpararea unei camasi (aici englezii au facut o greseala:
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.ev.
Cerul din timpul pictorilor renascentisti a captat fara indoiala imaginatia lumii si curiozitatea celor mai renumiti experti in arta. ... Cosi Blu - Cerurile secolului al 16-lea intr-un parfum Cerul din timpul pictorilor renascentisti a captat fara indoiala imaginatia lumii si curiozitatea celor mai renumiti experti in arta.
Timp de 5 ani, cel mai sofisticat eveniment artistic din primul trimestru al anului a stralucit prin valoarea incontestabila a creatiei autohtone, dar si prin pasiunea iubitorilor de frumos pentru arta romaneasca.
Se implineste un an de la inaugurarea in cadrul Art Safari Bucuresti 2014 a primei case de licitatii de arta ce opereaza exclusiv online, Lavacow. ... Avatar in arta" revolutioneaza piata de arta din Europa de Est, atragand colectionarii internationali catre "merele de aur" ale artei est-europene.
Dabija, in Literatura si Arta, Chisinau nr.22/1996 65. ... Dabija, Literatura si Arta, Chisinau 1996 74. ... Dabija, Literatura si Arta, 22/1996 87.
Cei doi au venit in acest week-end la Targul de Sanmedru organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu obiecte de arta populara si arta africana - o statueta la 350 RON, un Buddha mic - la 150 RON, doua statuete ce reprezinta un cocos din lemn - la 200 RON si o gaina de lemn pictate - la 300 RON, doi clovni - la 150 RON si 200 RON, o rasnita pictata - la 120 RON, casute de lemn de artizanat, aparute in anii 90, care costa 80 RON, o masca din alama superba, ce reprezinta o bufnita - la 80 RON.
Stiinta - Arta". ... "Restaurarea inseamna arta, dar si tehnica. Domeniul ei, asa cum se cunoaste, apartine interdisciplinaritatii si acopera investigatii laborioase si lucrari dificile, costurile sunt foarte ridicate, in schimb rezultatele devin spectaculoase.
Achizitie pe fuga Povestea acestei afaceri imobiliare isi are originea in retrocedarea de anul trecut a imobilului in care isi desfasoara activitatea Scoala de Arta "Cornetti" din Craiova.
Sigur, inflexibilitatea are rostul ei, dar, la urma urmei, politica e arta compromisului. ... Dar mai ales atunci, politica de partid s-a dovedit a fi o arta a compromisului.
Pe cand era copil i se spunea "Klecks" (pata de cerneala, n.r.), datorita pasiunii sale pentru arta de a transforma urmele lasate de petele de cerneala pe hartie in imagini recognoscibile.
Ruxandra Burcescu) Acum mai bine de 40 de ani, in 1974, artista Marina Abramovic a facut un experiment extrem de interesant intr-o galerie de arta din Belgrad. ... Contextul, galeria de arta din Belgrad, este internetul.
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta".
google-analytics.com