Cautare

154 de rezultate pentru "hot" (8.17 secunde)
pregăteşte anularea hotărarii prin care apropiatul lui a devenit, pentru a treia oară, vicepreşedinte la Judeţ
Pare la fel de hotărat să işi folosească forţele pentru a-şi lărgi sfera de influenţă
Nastase nu este cel mai hot dintre hotii social-democrati. Nastase a avut ghinionul ca unii sa fie cu mult mai sulfe decat el, sa intinda in jurul lui o mie de fire invizibile care sa il faca sa se impiedice.
Nu conteaza ca este un hot cu greutate sau chiar un criminal care teoretic ar trebui sa petreaca ani buni in puscarie.
Ca nu se mai poate ca profetul Becali sa apara in "prime time" la orice televiziune si sa le vorbeasca oamenilor cu apelative de genul "zdreanta, hot, tilhar, nemernic" doar pentru ca au adus atingere aurei razboinicului luminii.
Nu poti insa sa nu fii deranjat cand ajungi in Covasna sau in Harghita si se poarta cu tine ca si cu un hot, cand te simti strain in tara ta, cand nu iti vorbesc, nu te baga in seama, te fac sa te simti in plus.
Si incep sa cred din ce in ce mai tare ca statul asta e cel mai mare hot din Romania, prin intermediul unora precum Mirciulica, parlamentarul X sau Y, alesii locali Z sau W.
Sa ai un primar care se da cinstit si gospodar sau unul care nu recunoaste ca este hot si puturos?
Un hot de lemne s-a lasat prins de politistii doljeni numai dupa ce oamenii legii au tras de mai multe ori in masina sa.
La data de 27 decembrie 2010, ora 01.35, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie l-au prins in flagrant pe C.
Transportul banilor trebuie facut in conditii de maxima securitate, cu respectarea conditiilor prevazute de lege! Inainte de inchiderea magazinului trebuie controlate toate raioanele pentru a nu oferi posibilitatea unui hot sa ramana inauntru!
Socata, a anuntat Politia si a sunat-o rapid pe fiica ei, Carmen, in speranta ca il vor gasi pe hot.
Un hot profesionist poate goli un rezervor in doar cateva minute. "Folosesc un cutter ca sa taie conducta prin care tu alimentezi care de regula e din plastic la foarte multe masini.
toate sloturile Amusnet, precum celebrele Shining Crown si 20 Super Hot, au functia Jackpot Cards. Cele mai mari jackpoturi pot depasi 300.000 de euro.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com