Cautare

1193 de rezultate pentru "hematologie iasi" (2.86 secunde)
Centrul de Hematologie si Transplant Medular este unul din cele trei centre la nivel national (alaturi de Bucuresti si Timisoara), unde se realizeaza transplant cu celule stem hematopoietice.
Se afla pe sectia hematologie. Vrem sa tratam bine aceasta infectie, dar mai dureaza", a spus purtatorul de cuvant sl Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Ritli Ladislau este specialist in pediatrie, oncologie si hematologie, conferentiar universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii din Oradea.
Dupa absolvirea facultatii am fost medic stagiar la Policlinica de Adulti "Vitan", sub indrumarea medicului primar Ovedenie Doina (medic primar in Medicina Interna, Hematologie), un om deosebit de corect, integru profesional, cu principii de nezdruncinat.
Cele din sangele de cordon sunt tinere si se pot utiliza pentru tratarea a 70 de boli, in arii ca: neurologie, oftalmologie, ortopedie, hematologie.
Campania este sustinuta de Ministerul Sanatatii si organizata de Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) in colaborare cu unitatile sanitare care desfasoara activitati de recrutare si testare a donatorilor de celule stem hematopoietice, coordonate de RNDVCSH, dar si numeroși voluntari precum și organizatii nonguvernamentale partenere (Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Asociatia "Daruieste Viata", Asociatia "Zambet pentru Romania", Societatea Romana de Hematologie).
Informatii precise si pretioase pentru pacienti, dar si pentru cei interesati de aceste afectiuni sunt cuprinse in Dictionarul de Limfom, realizata sub auspiciile prof. dr. Anca Lupu, presedintele Societatii Romane de Hematologie, si dr. Radu Niculescu, presedintele Asociatiei Bolnavilor cu Limfoame.
Cezar Irimia, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Cancer (ABC) ne explica." In nici unul din spitalele/sectiile de oncologie/ hematologie din aceste judete nu exista posibilitatea de tratare a acestor copii.
Presedintele Comisiei de Hematologie si Oncologie a CNAS, conf. dr. Dana Lucia Stanculeanu, a explicat ca unii pacienti au fost considerati neeligibili pentru ca nu au toate documentele la dosar sau pentru ca unele medicamente nu au indicatii decat pentru anumite forme de boala.
Anca Lupu, Președintele Societatii Romane de Hematologie si ale dr. Radu Niculescu, Presedintele Asociatiei Bolnavilor cu Limfoame - isi propune sa devina un mijloc important de informare in lupta cu aceasta boala dificila, pentru pacientii cu limfom, rudele si pentru prietenii lor.
Luis Madero, seful Departamentului de Onco-hematologie al Spitalului Nino Jesus din Madrid, Spania. Aceasta este deja a treia infuzie de acest tip realizata de Dr.
La Institutul Clinic Fundeni, in Centrul de hematologie si transplant medular, coordonat de prof. dr. Daniel Coriu, exista specialisti si laboratoare pentru depistarea precoce a bolii.
De la campanii dedicate, precum cea de impulsionare a femeilor de a se prezenta la medic in vederea efectuarii testului Papanicolau, la lista de preturi reduse in medie cu 20-40% si cele mai mici preturi de pe piata pentru un mare numar de analize de hematologie, biochimie, imunologie, dar si pentru o gama larga de hormoni si markeri tumorali, pana la pretul cu circa 80-100% mai mic decat in alte unitati medicale pentru fisele medicale necesare la obtinerea permisului auto si port arma, in regim rapid (dureaza maxim doua ore, toate investigatiile efectuandu-se in aceasi locatie).
Adriana Colita, de la Clinica de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni. Este o premiera si in privinta parteneriatului dintre o banca ce furnizeaza celule stem prelevate si criogenate pentru clientii sai , eliberate in vederea utilizarii lor pentru tratamentul donatorilor.
Statisticile Institutului de Hematologie arata ca doar 1% din populatia Romaniei este pe lista donatorilor, in comparatie cu alte state europene, unde procentul ajunge chiar si la 10%.
Grupul Liv Hospital detine locul principal in seria specialitatilor ce includ Transplantul de Maduva Osoas, Medicina Regenerativa si Centru de Producere si Aplicare de Celule Stem, Infertilitate si PGD, Centru de Diagnosticare Genetica, Centru pentru cancer, Centru de chirurgie robotica avansata, Ortopedie, Cardiologie, Pediatrie, Boli INterne, Chirurgie Plastica si Reconstructiva, Dermatologie, Stomatologie, Hematologie, Chirurgie toracica, ORL, Oftalmologie, Chirurgie Generala, Urologie / Uro-Oncologie, Ginecologie/ Gineco-Oncologie, Chirurgie cardio-vasculara, Urgente, Neuro-chirurgie si multe altele.
Horia Bumbea, medic primar hematologie la SUUB, unul dintre coordonatorii Centrului de Transplant de Celule Stem. In opinia managerului SUUB, prof.
HEMATOLOGIE. BOLI SISTEMICE. 8. HEPATO-GASTROENTEROLOGIE. 9. PATOLOGIE PSIHIATRICA IN MEDICINA DE FAMILIE. 10. OBSTETRICA SI GINECOLOGIE IN MEDICINA DE FAMILIE.
Sunt membra a Societatii Romane de Oncologie - Hematologie Pediatrica si presedinte, fondator al Asociatiei de Medicina Scolara Mures, asociatie care face parte din Coaitia pentru Cauza Copilului cu Cancer.
de exemplu bilirubina, calciu seric, colesterol HDL, colesterol LDL, colesterol total, createnina, glicemie, lipide, magneziu seric, proteine totale, trigliceride Hematologie:
google-analytics.com