Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea" (8.21 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Urmeaza Mircea Geoana. Mircea Geoana va fi exclus din PSD, sustin surse din conducerea PSD.
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Mircea Geoana:
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
un complex format din termocentrala Turceni si hidrocentralele Curtea de Arges si Hateg; al doilea complex format din hidrocentralele din Ramnicu Valcea si termocentralele Isalnita, Craiova, Constanta Palas;
Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Acolo sunt vestigii dacice si romane, inclusiv capitala Sarmisegetuza Ulpia Traiana, cetati si biserici medievale precum castelul Santamaria Orlea, cetatea Colt care se pare ca l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie, sau misterioasa biserica din Densus care are o forma unica si a fost ridicata acum opt secole din bucati de piatra aduse din ruinele Sarmizegetusei, Parcul National Retezat, Rezervatia de zimbri Hateg din padurea Slivut, Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), ne-a declarat ca Maramuresul, nordul Olteniei, respectiv zona Gorj - Hateg, dar si Delta au fost alte cateva zone de atractie pentru romanii plecati sa-si petreaca departe de casa Sarbatorile de Paste.
De asemenea, in Iernut, Maramures, vor fi construite 49 de locuinte, iar localitatile Campina, Prahova si Hateg, Hunedoara, vor beneficia de cate 40 de unitati locative.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. Astfel, prima unitate a fost deschisa la inceputul lunii martie, la Hateg. Celelalte orase vizate pentru acest an sunt:
In prezent, reteaua SPAR detine in Romania supermarket-uri in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, investitia pana in prezent depasind 23 milioane de euro.
Depozitul nostru mai aprovizioneaza doar magazinele personale, ceilalti gasindu-si furnizori la Sibiu, Petrosani, Hateg. Acolo, diferite fundatii religioase au deschis afaceri cu hainele capatate gratis din strainatate.
Cea de-a doua companie va cuprinde Electrocentrale Bucuresti, CTE Deva si CET Paroseni (apartinand Termoelectrica), Portile de Fier si restul sucursalelor Hidroelectrica (adica sucursalele Sebes, Buzau, Targu Jiu, Caransebes, Hateg, Arges, Cluj, Bistrita), Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani.
Orasele apropiate de epicentrul seismului sunt Hateg (cinci kilometri), Hunedoara (16 kilometri), Simeria (30 kilometri), Deva (32 kilometri) si Uricani (35 kilometri).
34 de calatori au fost transportati ingara CFR Subcetate, trei calatori in autogara din Hateg, iar 11 calatori vor fi preluati de rude, prieteni de pe DN 66, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda, citata de Agerpres.
Avem si dulciuri de casa din Brasov, miere ecologica de Hateg si vinul alb si rosu al Casei Isarescu. - Este binecunoscuta cartea dvs.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
google-analytics.com