Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (5.22 secunde)
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, haine din blana de nurca - la 3.400 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara - la 4.500 RON.
8 previziuni ale vizionarului Ray Kurzweil de la Google 2020 - Cu un simplu click ne vom tipari haine "de marca" in propria casa "Momentan exista un entuziasm exagerat pentru imprimantele 3-D. ... Vom putea tipari haine si va exista o piata open source cu design-uri gratuite.
Fumul de tigara din podele, ziduri, haine creste riscul de cancer pulmonar Presedintele Societatii Romane de Pneumologie (SRP), profesor doctor Florin Mihaltan, a declarat joi, la Sibiu, ca "fumatul la mana a treia", ceea ce inseamna fumul de tigara din podele, ziduri, haine, poate influenta riscul de cancer pulmonar.
Timp de 4 zile, standul Carrefour va oferi vizitatorilor haine pentru copii, rezistente la joaca, ghidusii si spalari, toate in noile tendinte de moda.
Timp de 4 zile, standul Carrefour va oferi vizitatorilor haine pentru copii, rezistente la joaca, ghidusii si spalari, toate in noile tendinte de moda.
Oana Zavoranu doneaza haine de sute de mii de euro. ... Fac acest gest in memoria mamei mele, le ofer fetelor si doamnelor aceste haine si genți ale mele de Sfantul Nicolae", a spus Oana Zavoranu aseara in emisiunea lui Daniel Capatos, la Antena 1.
Ne refugiem in varii placeri (mai mult sau mai putin) vinovate, iar una dintre ele este pasiunea pentru haine - culoarea, croiala, materialul, senzatia la atingere, mirosul - deoarece contribuie la starea noastra de bine si la mentinerea increderii in sine.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi, in numar tot mai mare, spre magazinele cu haine si incaltari „la mana a doua“.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi in numar tot mai mare spre magazinele cu haine si incaltari "la mana a doua".
Au aparut cabinele de proba virtuale prin care poti sa alegi haine. Sunt peste 270.000 de haine pe care poti sa le probezi virtual. E modul prin care clientii sunt ademeniti sa cumpere mai multe haine.
Membrii unei asociatii nonprofit au vrut sa le aduca un strop din bucuria Craciunului. O masa calda, dar si haine groase nou-noute. ... Pe langa mancare calda, acestia au primit si haine noi.
Initiativa prevede acordarea gratuita, pentru fiecare copil nou-nascut intr-o unitate spitaliceasca, a unui trusou care sa cuprinda haine si lenjerie in valoare de 150 RON.
Fac haine inainte de a face bijuterii! Imi plac targurile hand-made organizate in aer liber, dar nu imi plac cele organizate in cafenele", ne-a spus Irina Braileanu.
Am prezentat aici, la Casa Ghica, doua colectii de haine. ... Mai multe detalii despre haine gasiti pe site-ul www.reprobable.fr si pe pagina de Facebook:
Era o femeie foarte inalta, imbracata cu haine negre stralucitoare. ... Erau imbracati in haine albe, dar cand au intrat in ploaie hainele lor s-au facut maronii.
Sunt oameni obisnuiti, din rasa alba, imbracati ca niste americani in haine de lucru, de toate zilele. ... Sunt imbracati in haine usoare, multicolore.
Este indicat ca atunci cand aveti de dus la capat un proiect amanat sa purtati haine de culoare rosie. ... De aceea atunci cand mergeti la banca pentru a contracta un credit (imprumut bancar) este indicat sa imbracati haine de culoare gri, maro, albastru si albastru inchis.
Acest batranel, care a ridicat degetele in semn de victorie atunci cand l-am surprins, are nevoie de ajutorul vostru. Are nevoie de haine groase de iarna si de mancare pentru catei.
Lidia Fecioru subliniaza faptul ca daca avem haine pe care nu le-am mai imbracat de mult timp si nici nu credem ca le vom mai imbraca prea curand, ar trebui sa le oferim cuiva pentru ca se incarca cu energii negative.
Fundatia noastra avea ca principal obiectiv colectarea de haine, jucarii, alimente si aducerea acestora pentru micutii sarmani din Romania. ... S-au adus mii de tone de haine, jucarii, produse alimentare, mobilier si tehnica medicala.
google-analytics.com