Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.72 secunde)
Multi au zis ca am intrat in Europa cu haine ponosite, roase pe la coate, ca un fel de ruda saraca sosita din departari. ... Neo-comunistii vor acum sa li se uite trecutul, sa li se uite crimele, vor sa-i acceptam in noile haine de capitalisti europeni.
Criminalul de la Bascov isi pregatise un bagaj de fuga cu haine si mancare, anunta anchetatorii, care au descoperit noi probe in cazul crimelor in serie care au socat intreaga tara.
Nimeni din sat nu si-ar fi ingaduit sa apara, duminica, in public, in haine de lucru. Batranii se imbracau in haine de sarbatoare doar pentru a iesi sa se aseze pe lavita, in ulita.
Municipiul Cluj-Napoca a fost amendat de CNCD pentru ca a impus calatorilor sa poarte haine curate in mijloacele de transport in comun.
Primaria nu ii mai lasa pe cei cu haine murdare sa se urce in autobuze. Cei prinsi cu haine murdare in autobuz risca o amenda de 200 de lei.
- De cand ma stiu fac haine. ... Le spun de exemplu si cu ce ghete isi pot accesoriza anumite haine si le trimit in anumite magazine.
Deschiderea unui nou magazin de haine second-hand in Vaslui a creat agitatie mare in oras. Zeci de oameni s-au ingramadit sa cumpere articole de vestimentatie ale unor branduri renumite, la un pret mai mic.
Deputatii europeni din Comisia pentru mediu au adoptat un set de recomandari privind masurile pe care ar trebui sa le ia UE cu privire la consumul excesiv de haine si deseurile produse de industria textila.
Am putea vorbi, in cazul din urma, de revolta impotriva sistemelor oligarhice deghizate in haine democratice, adica despre negarea imposturii democratice, a cripto-oligarhismului in care a degenerat democratia.
Dupa circa doi ani cadavrele celor trei disparuti au fost gasite intr-o groapa sapata in curtea casei lui Turlea. Recunoasterea s-a facut dupa resturile de haine. Calin Mihoci a fost acuzat de favorizarea infractorului in acest caz.
Saptamina trecuta au plecat spre zonele inundate opt camioane, iar reprezentantii Guvernului in teritoriu sint nemultumiti ca, desi doar jumatate din TIR-uri erau umplute cu haine, alimente si imbracaminte colectate de municipalitate, pe toate masinile era inscriptionat "Primaria Municipiului Botosani ".
Gardan, imbracat in haine de cioclu Ulterior desfasurarii Conferintei democratilor salajeni, a avut loc si o conferinta de presa, in cadrul careia, asa cum a promis la un moment dat, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a facut cateva dezvaluiri din culisele luptei duse, de curand, in interiorul organizatiei.
Ion, pe care l-a sponsorizat pentru campania electorala a PSD cu haine inscriptionate cu sigla PSD“ si ca „avea legaturi si cu prefectul de Ilfov, si cu Gabi Oprea, presedintele PSD Ilfov“, pe care i-ar fi „sponsorizat cu 600 - 700 de dolari pentru campania electorala a PSD“.
Trei oameni frumosi, imbracti in haine de culori diferite: portocaliu, rosu si albastru. Cand cameramanul ii suprindea unul langa altul lasau impresia unor frumoase oua de Pasti!
Mariana Andrade Costa, una dintre cele cele mai cunoscute voleibaliste din Brazilia, a renuntat la haine pentru un pictorial exceptional in Playboy.
Acest comportament ii face pe oamenii din jur sa ii poarte permanent de grija, sa se asigure ca este tot timpul in locul in care trebuie, ca are haine curate sau mancare in frigider.
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:
- Sunt oameni care prefera sa cumpere pentru copiii lor haine aduse din China. Care este explicatia? - Din pacate, pretul. Nu conteaza ca sunt sintetice, indoielnic croite/cusute si, de cele mai multe ori, aproape de unica folosinta.
Catalina Silea, director al firmei PAPYFASHION, participa in acest week-end cu haine superbe pe care le puteti achizitiona de la standul ei (A06), din cadrul TIBCO, in Pavilionul 1 din Romexpov "Este primul targ la care participam.
L-am gasit imbracat in haine de lucru, cu o galeata de mortar in mana, facand reparatii la casa. Din atelier venea miros proaspat de lemn rindeluit care se amesteca cu mirosul dulceag al frunzelor de tutun puse la uscat si al strugurilor copti.
google-analytics.com