Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (2.76 secunde)
La distanta se situeaza Marko Bela (67%),urmat de Kelemen Hunor (63%), Anca Boagiu (62%), Laszlo Borbely (62%), Cseke Attila (62%), Daniel Funeriu (60%), Gabriel Oprea (58%), Gheorghe Ialomitianu (57%), Teodor Baconschi (57%), Valeriu Tabara (55%), Traian Igas (55%), Catalin Predoiu (54%), Ioan Nelu Botis (54%), Ion Ariton (52%), Valetian Vreme (51%).
Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, va fi aparat de colegii de partid. O spune presedintele PSD, Victor Ponta, care a mai declarat ca acesta ar trebui sa-si dea demisia imediat.
Botis spune ca vom simti iesirea din criza in a doua jumatate a acestui an Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat vineri, intr-un interviu pentru Realitatea TV, ca romanii vor simti efectele iesirii din recesiune din a doua jumatate a acestui an, iar in anul viitor vor constientiza avantajele masurilor anticriza luate pana acum.
Cei care au participat si-au imbogatit garderoba cu haine unicat, accesorii, saluri din casmir si genti din piele. ... "Anul acesta am introdus noile modele de haine si saluri valorificate prin motivele etnice ale Indiei.
Si cu o jacheta de jeans ori piele, desi sunt purtate la evenimente. ... - Ce poti sa-mi spui despre linia de bascheti din piele si piele intoarsa, de toate culorile? ... - Sunt oameni care prefera sa cumpere pentru copiii lor haine aduse din China.
Tematica targului este foarte diversificata si cuprinde confectii textile pentru adulti, confectii din piele si din blana, tricotaje, confectii pentru copii, tesaturi.
Dupa ani de consultanta pentru branduri de haine si articole din piele, in 2009 isi lanseaza propriul brand, axat, initial, pe crearea de accesorii din piele, extinzandu-se ulterior, cu zona de ready-to-wear for women & men. ... rucsacurile cilindrice din piele, Bongo Backpack, simple, cu franjuri sau cu accente metalice.
portofele mici din piele, saluri din casmir, poncho-uri din lana, genti din piele, pulovere, tunici din lana, cu broderie, din metal inoxidabile, reglabile, saluri din lana de lama, portofele din piele, bluze din bumbac si in.
Pielea de sarpe are un moment al ei si in acest an si o regasim peste tot, de la bijuterii, haine pana la pantofi si accesorii. De data aceasta insa, imprimeurile tip piele de sarpe sunt disponibile intr-o multime de nuante luminoase, gata de purtat in orice imprejurare!
Astfel putem simti imediat pe propria piele cum senzatia de rece calmeaza durerea, diminueaza umflatura si inrosirea zonei respective. ... Aplicat pe piele, mentolul da senzatia de frig, cu efect de analgezic si anestezic local.
camasi din bumbac - 60 RON, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari din piele - 10 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase.
65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame. Portofelele de dama, inchidere cu fermoar, care au 12 sertare de card, un sertar mijloc cu fermoar, inca patru compartimente, culori diferite, albastru, rosu, negru, alb, piele bizonata sau piele lisa.
Azi, multe din femeile diagnosticate cu cancer de san beneficiaza de indepartarea partiala a glandei mamare (chirurgia conservatoare a sanului sau sectorectomie/lumpectomie), dar multe altele trebuie sa suporte o mastectomie radicala, ceea ce inseamna ca intregul san cu /fara piele trebuie indepartat.
articole din piele, costume populare si curele cu margele.
In cadrul acesteia sunt expuse 21 lucrari, realizate intr-o maniera inedita, pe bucati de piele preparata dupa o reteta inspirata din tehnicile lui Leonardo da Vinci.
La etajul 1, firma Mc Leather - producator, distribuitor marochinarie, este prezenta cu un stand, cu genti din piele naturala. ... "Gentile din piele de la standul nostru costa intre 190 - 250 RON. ... Mai multe detalii despre gentile lor din piele naturala puteti afla pe site-ul www.mcleather.ro.
curele din piele - 50 RON, portofele din piele - 20 RON, bratari din piele de diferite modele si culori - 15 RON, toate facute de firma mea, Canigi", ne-a spus Nicu Rasina.
curele din piele - la 40 - 45 si 50 RON, genti din piele de vita - la 150 RON, 250 RON si 300 RON, opinci din piele, chimire - la 300 RON, articole de vanator precum tocuri de arma - la 150 RON si curele de arma - la 40 RON", ne-a spus Ioan Nistor.
Piele pictata, voaluri de catifea, transparente fine, materiale pretioase, tesaturi 3D, toate isi fac loc firesc in acest basm halucinant creionat de Liza Panait.
Pantofi din camoso bej, interior piele roz, toc imbracat - 7 cm, accesorii - sireturi de matase, nr. ... Pantofi din camoso negru, interior piele bronz, toc imbracat - 7 cm, accesorii - sireturi de matase, nr.
google-analytics.com