Cautare

3892 de rezultate pentru "gheorghe florescu" (2.78 secunde)
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Recunoaste ca nu e agreat In discursul tinut la scurt timp dupa ce a fost instalat pe post, subprefectul Liviu Andrei a declarat ca nu si-a inchipuit, in urma cu doi-trei ani, ca va ajunge sa ocupe o asemenea pozitie in administratie si a mentionat ca doreste sa schimbe imaginea institutiei, impreuna cu fostul pesedist, actualul prefect Ion Florescu.
Prefectul de Gorj, Ion Florescu, a citit hotararea de guvern prin care Romanescu a fost numit interimar subprefect de Gorj, nu inainte de a anunta trecerea subprefectului Sorin Arjoca pe un post de inspector guvernamental.
Tema principala a discutiilor, conduse de prefectul Ion Florescu si presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a fost legata de modul in care institutiile specializate intervin la Ranca pentru a elimina situatiile de urgenta.
Prefectul de Gorj, Ion Florescu, a declarat ca adunarile publice ar putea favoriza raspandirea virusului gripei, in cazul aparitiei acestuia, si ar putea reprezenta mediul propice pentru transmiterea rapida catre populatie: ... Trebuie sa procedam cu mare atentie", a spus prefectul Ion Florescu.
Presedintele Comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat astazi ca in urma audierii secretarului general al Consiliului Consilierilor Juridici, Lucian Florescu, s-a constatat ca, pe contractele Ministerului Turismului (MT)nu exista viza de legalitate.
Stefan Florescu (PC) - 28%; ... In sectoarele 3, 4 si 5 este foarte putin probabil ca la alegeri sa-i vedem pe buletine pe contracandidatii care apar in sondaj, iar in sectorul 6, exista o disputa inca nedecisa in USL, liberalii mizand pe Manescu, iar conservatorii pe Florescu.
"Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri in Sectorul 6, Stefan Florescu ar obtine 58% din voturi, in timp ce actualul edil, Cristian Poteras, ar iesi pe locul al doilea, cu doar 27%", scrie Mirel Palada, directorul CCSB, pe blogul sau.
Marius Florescu (kumite juniori, -68 kg); ... Marius Florescu (kata juniori), Ionut Mitrica (kumite juniori, -55 kg), Adnana Popa (kumite seniori, -55 kg), Mihai Teiusanu (kata seniori);
Despre convocarea la lot a lui Florescu, Piturca a spus: "Florescu a jucat constant la echipa de club, mi-a atras atentia, l-am urmarit.
Marcica Belearte - pe numele ei real Ioana Laura Florescu - este o tanara de 30 de ani din Campulung Moldovenesc, atinsa de o boala cumplita, incurabila. ... Ministerul Muncii declara ca nu poate face altfel decat potrivit legii si ca doamna Florescu are posibilitatea de a se adresa tribunalului.
Michaela Tomnita Florescu a acordat din partea Gabrielei Firea, Primarul General al Bucurestilor, titlul de Cetatean de Onoare, actorului si managerului Teatrului de Revista Constantin Tanase, ALEXANDRU ARSINEL, in semn de respect pentru contributia adusa in dezvoltarea si promovarea teatrului romanesc, pentru intreaga activitate in slujba Teatrului de Revista bucurestean.
Paraschiv 53 / Florescu - pen. ... Ureche, Boli, Dragu, Sylla, Florescu, Shahaf, Tircoveanu, Grubac, M. Roman I Antrenor: Mihai Teja Stadion:
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
4 Iulie - Gica Popescu isi anunta candidatura la FRF Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
Astfel, politistii pot sa intocmeasca documentatia necesara incarcerarii lui Dan Voiculescu si Gheorghe Muncinicopschi.
Referendumul intern, neoficial avand ca tema autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc a inceput, sambata, in sapte localitati din zona municipiului Sfantu Gheorghe, respectiv Arcus, Calnic, Bodoc, Valea Crisului, Olteni, Santionlunca si Malnas Bai.
google-analytics.com