Cautare

1015 de rezultate pentru "georgescu marin" (8.26 secunde)
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Fiind prima mea schimbare majora din cariera, ma bucur ca am fost transferat alaturi de colegul meu, de la Juventus, Alexandru Marin, pentru ca imi va fi mai usor sa ma adaptez. ... Alex Marin a jucat la AS Roma!
Morometii 2 continua povestea din Morometii 1 si respecta, in mare parte, firul cartii lui Marin Preda. ... Iata alte 10 lucruri inedite despre filmul care va intra in cinematografe la 32 de ani de la precedenta ecranizare a romanului lui Marin Preda.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali. ... Primarul localitatii Castranova, Marin Cioc, a intrat in conflict cu unii dintre consilierii locali.
Reputatul eminescolog, profesorul Nae Georgescu, lamureste in ce context a avut loc internarea fortata a lui Eminescu. Iata ce scrie Nae Georgescu:
Consiliul judetean pregateste 50 de miliarde Fugaru este suparat foc si pe Eugen Georgescu, directorul SC Drumuri si Poduri Dolj: ... In replica, Georgescu a tinut sa dovedeasca inclusiv cu graficele celor doua interventii din acest an la portiuni ale drumului Pietroaia - Botosesti-Paia:
Georgescu, la atac cu fluturasul Puncte sensibile pe ordinea de zi a sedintei au fost si cele legate de activitatea Societatii Comerciale pentru Lucrari Drumuri si Poduri din subordinea CJ, al carei director, Eugen Georgescu, a fost implicat in ultimele zile intr-un adevarat scandal, cand s-a aflat ca acesta a incasat in luna august a acestui an un salariu de 215 milioane de lei.
Georgescu, la atac cu fluturasul Puncte sensibile pe ordinea de zi a sedintei au fost si cele legate de activitatea Societatii Comerciale pentru Lucrari Drumuri si Poduri din subordinea CJ, al carei director, Eugen Georgescu, a fost implicat in ultimele zile intr-un adevarat scandal, cand s-a aflat ca acesta a incasat in luna august a acestui an un salariu de 215 milioane de lei.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a chemat ieri la "raport" edilii din cinci comune care nu au dus la capat pana acum procedura prevazuta de Ordonanta nr.
Aparatul juridic condus de Eugen Georgescu i-a solicitat consiliului revocarea tuturor acestor hotarari, insa actele au ramas in vigoare. "Nu facem altceva decat sa aplicam legea", a declarat ieri prefectul Eugen Georgescu.
• Cativa ziaristi am asistat ieri la inceputul unei sedinte din BNR. Mugur Isarescu catre Florin Georgescu: ... Florin Georgescu catre Mugur: ... Cristian Popa catre Calin Georgescu: "Buna ziua, domnule prim ministru!".
Prefectul Georgescu: E o chestie de bun-simt Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a declarat ca extinderea Craiovei este un proces normal si ca legea trebuie schimbata. ... Nu o sa fie interesul comunei Malu Mare mai mare decat al Craiovei", a declarat Georgescu.
Desi fusese eliberat oficial din functie, fostul prefect, Eugen Georgescu, a semnat un document referitor la o hotarare a Consiliului Local Leu.
Desi fusese eliberat oficial din functie, fostul prefect, Eugen Georgescu, a semnat un document referitor la o hotarare a Consiliului Local Leu.
Denominarea monedei nationale nu are nimic de-a face cu stabilizarea, denominarea leului insemnind o recalculare a preturilor, tarifelor, veniturilor, creantelor, la raportul 1 leu nou a 10.000 lei vechi, fara a se manifesta nici o masura confiscativa, a declarat prim-viceguvernatorul al BNR, Florin Georgescu, intr-un interviu publicat pe site-ul BNR.
Aceste masuri concrete vor fi definite dupa incheierea negocierilor aflate in curs cu Fondul Monetar International“, a declarat prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu (foto), intr-o conferinta privind piata creditului in Romania, organizata de FinMedia.
Presedintele ANRC, Dan Georgescu, a declarat ieri ca, la sfarsitul acestei perioade de tranzitie, tarifele de interconectare vor fi mai mici decat tarifele actuale in medie cu 16% pentru interconectarea la nivel local, cu 51,5% la nivel regional si cu 55,8% la nivel national.
google-analytics.com