Cautare

577 de rezultate pentru "gaz meyan podari" (3.77 secunde)
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), infiintata pentru a veghea asupra corectitudinii preturilor si pentru a preveni din vreme neregulile, santajele si devierile producatorilor si distribuitorilor de gaz, anuntase (ultima data acum doua saptamani) ca anul acesta nu vor exista nici un fel de scumpiri.
Consilierul judetean Daniel Paloiu l-a luat la tinta ieri, in timpul sedintei de consiliu, pe Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, cu privire la declaratiile facute de acesta despre conducta de gaz Craiova - Calafat.
Shell ocupa unul dintre primele locuri din Romania in topul vanzarilor de gaz petrolier lichefiat pentru aragaz. ... Directorul executiv al Petrom, Gheorghe Constantinescu, ne-a spus ca Petrom produce acest gaz pentru butelii care este apoi imbuteliat partial de producator.
Mai multe tari din Europa care importa gaz rusesc prin gazoductele ucrainene resimt deja efectele acestei decizii. ... In Slovacia, compania importatoare de gaz rusesc a anuntat ca, pentru moment, consumatorii casnici si industriali nu sunt afectati.
Cel mai important loc in economia Azerbaidjanului il ocupa industriile extractiei de petrol si gaz, prelucrarii petrolului, chimice, constructiei de masini, industria extractiei miniere si metalurgia metalelor colorate, urmat de diferite ramuri ale industriei alimentare si a industriei usoare.
Gaz de France, actionarul majoritar al distribuitorului de gaze Distrigaz Sud, negociaza incheierea unui parteneriat cu producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), ca parte a strategiei companiei de a deveni operator integrat de electricitate si gaze in Romania.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina.
Cu regulamentul de partea sa, Gaz Metan Severin asteapta "binecuvantarea"
Practic, Australia a pierdut cursa cu Qatar, pe care spera sa il depaseasca in 2018, pentru a deveni principalul exportator de gaz natural lichefiat la nivel mondial.
Cel putin la Carcea am inteles ca ar vrea sa ia intreaga suprafata revendicata, adica 104 hectare, iar la noi au dreptul sa ia si cei din Podari, Cernele si Radovan", a precizat Diaconeasa.
Din Valea Stanciului, de la Seaca de Padure, Gângiova sau Podari, oamenii simpli de la tara coborau sfiosi din autobuze, priveau uimiti în jur, neobisnuiti cu atâta multime, îsi luau pancarta la subrat si se amestecau printre ceilalti.
Primaria Craiova, prin Directia de Impozite si Taxe, a cerut recent falimentul Carnexpod SA Podari, pe motiv ca societatea nu a mai platit nici un leu la bugetul local din septembrie 2005.
Primaria Craiova, prin Directia de Impozite si Taxe, a cerut recent falimentul Carnexpod SA Podari, pe motiv ca societatea nu a mai platit nici un leu la bugetul local din septembrie 2005.
Drumul va incepe de la iesirea din Carcea, catre Cosoveni, va trece prin spatele satului Preajba, va strapunge DN 55 dupa Semtest, apoi va tine aproape de malul Jiului, urmand sa iasa aproape de podul peste Jiu, catre Podari.
Craiovenii nu stiu sau afla prea tarziu ca montarea unui termopan in bucatarie dubleaza riscul acumularii toxice de gaz metan in incapere si, implicit, contribuie la disparitia oxigenului.
Conducta va transporta gaz din regiunea caspica prin Turcia, Bulgaria, Romania si Ungaria, pana la hub-ul de distributie din Austria. Proiectul a suferit insa mai multe amanari, din lipsa de finantari si de resurse de gaz suficiente pentru a-i garanta rentabilitatea.
De asemenea, considera ca acordurile sunt asimetrice si dezavantajoase pentru Ucraina deoarece fixeaza o cantitate minima de gaz pentru Kiev, dar nu se specifica un volum minim de gaz pentru care Rusia sa il tranziteze prin Ucraina spre Europa.
Instalat de curand in fotoliul de director general al Distrigaz Sud, oficialul Gaz de France, Bernard Arnaud, si-a exprimat deja dorinta de a mentine abonamentul la gazele naturale.
In urma unei licitatii organizate anul trecut de Ministerul Economiei si Comertului, firma cu capital italian Concordia Cluj a concesionat reteaua de gaz a orasului. Italienii s-au angajat sa finanteze constructia retelei de gaz, investitia fiind estimata la 17 miliarde de lei.
google-analytics.com