Cautare

98 de rezultate pentru "gavrila" (2.77 secunde)
PSD Constanta si-a prezentat duminica, 28 ianuarie a.c., candidatul pentru functia de primar al comunei Ghindaresti, in persoana lui Vasile Gavrila.
PSD-istul Marian Dan), Ghindaresti (Simion Vasile de la PD-L, contra pesedistului Vasile Gavrila), Independenta (democrat-liberalul Nicolae Juncu vs. Cristea Gascan- PSD), Lumina (pedelistul Gheorghe Beskiuse se bate cu social-democratul, in timp ce primarul liberal Ion Roman a parasit invins competitia electorala inca din primul tur) etc.
Tudor Ciuhodaru a obtinut in jur de 8.500 de voturi (41%), iar Dan Carlan - cu peste 1.000 de voturi mai putin (36%), in timp ce candidatul PNL, Camelia Gavrila, a obtinut 22%.
Nemultumirea lui Popa a plecat de la faptul ca tocmai un membru PUR, Gavrila Vasilescu, a fost cel care a propus acest amendament.
Gavrila Vasilescu, senator PUR de Botosani - cenzor supleant la DENIS TECHNOLOGY SA; Liviu Almasan, deputat PPRM de Hunedoara - administrator la ACTIV SISCOM SRL;
Legat de faptul ca senatorul conservator Gavrila Vasilescu a votat alaturi de PSD, Maria Petre crede ca a fost ultimul gest de acest fel din partea partenerilor de Coalitie.
Cat priveste o eventuala venire a actualului vicepresedinte al CJ Bihor Gavrila Ghilea in randurile PD, vicepresedintele Vasile Petrut s-a declarat foarte incantat, el spunand ca "daca Ghilea semneaza adeziunea, de ce sa nu-l primim, pentru ca este un om de valoare".
Cat priveste o eventuala venire a actualului vicepresedinte al CJ Bihor Gavrila Ghilea in randurile PD, vicepresedintele Vasile Petrut s-a declarat foarte incantat, el spunand ca "daca Ghilea semneaza adeziunea, de ce sa nu-l primim, pentru ca este un om de valoare".
Secretari sunt Antonie Iorgovan (PSD), Gheorghe Funar (PRM), Valentin Puskas (UDMR), Gavrila Vasilescu (PC). Cei patru chestori sunt Paul Pacuraru (PNL), Paula Ivanescu (PD), Ioan Chelaru si Dan Mircea Popescu, ambii de la PSD.
In plus, senatorul PC Gavrila Vasilescu a atras atentia ca legea ar putea veni in contradictie cu articolele 36 si 37 din Constitutie, privind dreptul cetatenilor de a alege si de a fi ales.
Hasotti a fost secondat in urari si de conservatorul Gavrila Vasilescu, care l-a felicitat pe Iliescu, dar si pe colegul sau liberal Mihai ¥abuleac.
Amendamentul a fost insa respins miercuri in Comisia Juridica, cu toate ca a fost sustinut si de reprezentantul PC, Gavrila Vasilescu.
Dupa ce, intr-o prima faza, rezultatul votului arata ca proiectul este respins, neintrunind cele 69 de optiuni favorabile necesare adoptarii unei legi organice, senatorul conservator Gavrila Vasilescu a propus reluarea votului.
Emilian Cutean, presedintele Comisiei revolutionarilor din decembrie 1989 a Camerei Deputatilor, a solicitat conducerii acestui for legislativ sa "atraga atentia" senatorilor Gavrila Vasilescu (PC) si Mihail Lupoi (PNL) in legatura cu faptul ca au facilitat intrarea in Parlament a unor reprezentanti ai revolutionarilor.
Conservatorul Gavrila Vasilescu a propus amendamentul referitor la incriminarea comandantilor de nave si aeronave care au colaborat cu Securitatea, iar Norica Nicolai a solicitat incriminarea persoanelor care au avut responsabilitati in domeniul operatiunilor valutare.
- Pentru ca s-a creat o prietenie cu Alina Gavrila si atunci ea fiind in acest domeniu de cativa ani, ne-am imbratisat mainile.
Decizia de miercuri a Biroului Permanent Judetean al PNL a survenit inscrierii in PD Bihor a lui Gavrila Ghilea, vicepresedinte al CJ, ales in 2004 pe listele PSD.
Picatura care a umplut paharul nemultumirii liberalilor fata de partenerii de alianta a fost primirea in PD a celui de-al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, fostul lider social-democrat Gavrila Ghilea, in conditiile in care PNL a cerut in mai multe randuri acest post atat la intalnirile din cadrul Coalitiei, cat si prin intermediul liderilor nationali ai acestei formatiuni politice.
Este vorba de amendamentul senatorului PC Gavrila Vasilescu ce a inclus si comandantii de nava drept pasibili de a fi lustrati, dar si al liberalei Norica Nicolai ce a obtinut in Comisia Juridica ca aceia implicati in tranzactiile valutare ale fostului regim sa suporte efectele acestei legi.
Desi functiile pentru Biroul Permanent sunt alese, potrivit regulamentului, prin vot secret, invocand motive legate de timpul foarte scurt, senatorul PC Gavrila Vasilescu a propus validarea candidatului PSD prin vot electronic.
google-analytics.com