Cautare

98 de rezultate pentru "gavrila babiciu" (3.32 secunde)
Initiatorul amendamentului, conservatorul Gavrila Vasilescu, a ezitat sa-si mai sustina ieri, in plenul Senatului, amendamentul referitor la incriminarea comandantilor de nave si aeronave.
Plenul Senatului a decis joi sa elimine din textul Legii lustratiei amendamentele referitoare la comandantii de nave si aeronave, propuse de senatorul conservator Gavrila Vasilescu.
Apoi, este Gavrila Nagrean unul dintre cei mai buni botanisti din Romania. A facut inventarul de flora si vegetatie. A gasit chiar si specii rare.
ßi secretarul de sedinta, senatorul PC Gavrila Vasilescu, a intervenit pentru a atrage atentia presedintelui Taracila ca Marius Marinescu "foloseste cuvinte si expresii care nu fac cinste institutiei Senatului".
Dar "brazii se frang, nu se indoiesc", spunea un erou al neamului, Ion Gavrila Ogoranu. Eu zic ca romanii nu vor sta indaratul gratiilor, pana ce batranetea si rutina vor pune stapanire pe ei, iar vitejia va ramane amintire si dorinta neimplinita.
Seful SRI Brasov, Maricel Gavrila, a fost demis din cauza disfunctionalitatilor manageriale din activitate. Demiterea sa vine la o zi dupa ce SRI a dat publicitatii un raport cu privire la posibilele cauze ale gripei aviare.
Acum apa ne intra in curti si, daca te plangi, primaria te ia in ras, zice ca ti-a turnat asfalt", a spus Ioana Gavrila, proprietara unei locuinte din care scoate apa de fiecare data cand ploua.
In plus, reprezentantul PC in Comisia juridica, senatorul Gavrila Vasilescu, a aratat ca, "indiferent" cine este autorul materialului de 18 pagini, este nevoie de o pauza, pentru ca documentul sa fie consultat de catre senatori.
Initiatorii proiectului de modificare a Legii Audiovizualului sunt senatorii ßerban Nicolae, Puiu Hasotti si Gavrila Vasilescu si deputatii Bogdan Ciuca (PC), Viorel Hrebenciuc, Ion Manzana, Marton Arpad si Crin Antonescu.
La randul sau, senatorul PC Gavrila Vasilescu a sustinut, in calitatea sa de membru in Consiliul AGVPS, ca numarul de exemplare de urs propus de Guvern pentru recoltare este mult prea mare, avand in vedere ca "sporul natural este de 240".
Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul. "Statutul a fost grav incalcat, iar cea mai grava problema este faptul ca sedinta nu a fost convocata in termen.
Tinand cont ca si la organizatia municipala, ca si la cea judeteana, s-au petrecut modificari, s-a procedat la constituirea si alegerea noului Consiliu Municipal si Birou Executiv. Astfel, Emanuela Gavrila a fost aleasa presedinte, Costin Rasauteanu - prim-vicepresedinte si Andreea Georgiana Jurca - secretar executiv.
Senatorul PC Gavrila Vasilescu a declarat ca cererea de infiintare a unui grup parlamentar nou "ar trebui discutata in momentul in care PLD devine formatiune politica printr-o hotarare care este definitiva si irevocabila".
Vasile Gavrila, reprezentantul PSD, si Vasile Simion, care a reprezentat Alianta DA, si-au disputat fotoliul de primar avand, asa cum era normal, nervii intinsi la maxim.
Valentin Iliescu (PSD) a daruit orhidee, iar seful sau de partid Mircea Geoana le-a impartit doamnelor frezii galbene. Si senatorii Marius Marinescu (PD) si Gavrila Vasilescu (PC) au impartit buchete de trandafiri, garoafe, orhidee sau frezii.
Gheorghe Funar (PRM), Antonie Iorgovan (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ungureanu Vasile Ioan Danut (PSD), Gavrila Vasilescu (PC), Titu Nicolae Ghiorghiof (PNL), Florin Iordache (PSD), Ruxandra Jipa (PRM), Mircea Costache (PRM), Eugen Nicolicea (PSD).
Fostul ministru al Justitiei in Guvernul PSD senatorul Rodica Stanoiu a fost desemnata de grupul parlamentar al PC ca membru titular in Consiliul National de Integritate, iar senatorul Gavrila Vasilescu a fost desemnat supleant.
Initiativa depusa de 10 parlamentari PNL (Norica Nicolai, Titu Gheorghiof), PSD (Antonie Iorgovan, Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Vasile Ungureanu), PRM (Gheorghe Funar, Ruxandra Jipa, Mircea Costache), PC (Gavrila Vasilescu) ii anuleaza sefului statului dreptul de a decide prin decret asupra datei si problemei supuse referendumului national.
Trebuie sa avem venituri mai mari pentru oameni, cel putin la nivelul de subzistenta", a declarat, la randul sau, liderul organizatiei municipale Constanta a PC, Emanuela Gavrila.
Eu sunt in trafic acum si am auzit la radio", ne-a declarat liderul PLD Bihor, Gavrila Grebenisan, la cateva minute dupa anuntul conducerii de la centru.
google-analytics.com