Cautare

593 de rezultate pentru "gabriela tudorache" (3.06 secunde)
Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. ... Din dorinta de a trai intr-un oras mai vesel, Andreea Gabriela Tudor a schimbat complet atmosfera din scara blocului in care locuieste, scrie Obiectiv Vocea Brailei.
Senatoarea Gabriela Firea raspunde atacurilor presedintelui Basescu:"Eu nu am fost suspendata de alegatorii mei" Senatoarea PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu.
Gabriela Firea, atac dur la Klaus Iohannis:
Actrita, ucisa apoi violata Achetatorii spun ca Gabriela Dorgai a fost tarata pe asfalt si iarba 35 de metri. Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare.
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST. ... Gabriela Berechet este o personalitate a gastronomiei romanesti, recunoscuta atat pe plan national, cat si international.
Dupa ce in cutiile locuitorilor din sectorul 1 ar fi aparut o serie de felicitari de Pasti, in care exista un mesaj legat de Nasterea Domnului si care sunt semnate de presedintele organizatiei sector 1 a PSD, Dan Tudorache, acesta reactioneaza si spune ca acestea nu ii apartin.
Dan Tudorache, liderul organizatiei PSD Bucuresti, sector 1, a declarat ca organizatia al carei presedinte este l-a sanctionat cu avertisment ultimativ pe Adrian Nastase pentru critici aduse in public colegilor de partid.
El s-a referit si la o intentie in acest sens anuntata deja de presedintele PSD sector 1, Dan Tudorache. Tudorache a declarat ca doreste sa prezinte Comitetului Executiv National un mandat din partea propriei organizatii privind sanctionarea parlamentarilor care nu voteaza sau nu semneaza motiunea.
Dan Tudorache, presedintele organizatiei de la Sector 1 a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca organizatia sa va solicita in prima reuniune a Comitetului Executiv National al partidului, care va avea loc dupa alegerile locale, rezilierea documentului semnat intre presedintii celor doua partide.
Primarul Catalin Flutur nu a putut fi contactat pentru a dezvalui numele viitorului subprefect, insa in carti pentru accederea la aceasta functie pare a fi actualul director al Directiei de Sanatate Publica (DSP), Silvana Tudorache, care indeplineste conditiile pentru a deveni subprefect, bucurandu-se atat de sprijinul lui Constantin Contac, dupa ce a demisionat din PSD odata cu plecarea acestuia, dar si de cel al primarului Catalin Flutur.
Cel mai bun, dar cu mari lipsuri Cu ocazia conferintei de presa de ieri, Solomon l-a laudat in mod deosebit pe directorul Regiei de Termoficare Craiova, Tatian Tudorache, in ciuda datoriei de 170 de milioane de lei (circa 39,5 milioane de euro) pe care aceasta regie o are la Complexul Energetic Craiova si din cauza careia s-a sistat livrarea agentului termic in jumatate din oras.
Pe de alta parte, aceleasi documente semnate de directorul general al Termoficarii, Tatian Tudorache, arata ca regia are datorii totale de 147.591.759 de lei la marii furnizori (129.114.415 lei catre Complexul Energetic Craiova, 1.579.184 de lei catre GDF Suez, 1.371.179 de lei catre CEZ).
Tatian Tudorache sustine ca, saptamana trecuta, la intalnirea sefilor de unitati specializate in termoficare cu specialistii din ministerele de resort, a fost instiintat ca abia "in iunie-iulie ne vor fi acordate fonduri pentru a cumpara cele peste 2.400 de contoare, cate ne mai trebuie in Craiova".
nu i se plateste la termen, taie gazul", a spus Tatian Tudorache, directorul general al Termoficarii. ... Directorul Termoficarii, Tatian Tudorache, a afirmat ca regia are de achitat catre CE Craiova 800 de miliarde de lei vechi, bani pe care i-ar da cu ochii inchisi, daca i-ar avea.
Directorul general al Termoficarii, Tatian Tudorache, a recunoscut ca au fost oprite si centralele termice de la asociatiile care nu aveau restante. ... Nu cred ca e normal, dar asa se intampla", a spus directorul Tudorache.
Termoficarea are în prezent conturile blocate, neputând sa faca operatiuni financiare, ci decât sa dea salarii, dupa cum spune directorul Tatian Tudorache.
Termoficarea are în prezent conturile blocate, neputând sa faca operatiuni financiare, ci decât sa dea salarii, dupa cum spune directorul Tatian Tudorache.
Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate, deteriorata progresiv in ultima perioada.
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. ... Gabriela Firea este copilul politic al lui Liviu Dragnea. ... Profitand de aceasta slabiciune a presedintelui Dragnea, Gabriela Firea incearca ceea ce nu au reusit Grindeanu, Tudose si Ponta:
google-analytics.com