Cautare

385 de rezultate pentru "furt" (3.45 secunde)
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 18 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate. In cauza au fost intocmite acte premergatoare pentru infractiunea de furt calificat.
Prejudiciul cauzat fiind in valoare de aproximativ 900 lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 6 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 9 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 4 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, cu cea in cauza in stare de libertate.
Celor doi minori li s-a intocmit dosar penal si sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirrea infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu autorul in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 16 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Prejudiciul, in valoare de 500 lei, a fost recuperat in totalitate. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 17 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cele in cauza in stare de libertate.
Prejudiciul, in valoare totala de 400 lei, a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de lucrători din cadrul Sectiei 8 Politie - Biroul Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 18, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei doi in stare de libertate.
Armand in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 cu propunerea de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Un minor de 16 ani este cercetat de politisti ai Biroului de Ordine Publica - Politia Municipiului Targu Jiu, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. ... Banii au fost restituiți reprezentantilor societatii, iar pe numele minorului a fost constituit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
In realitate, este un furt de cea mai joasa speta care imbogateste generatia actuala de alesi locali si functionari publici pe spinarea generatiilor trecute. Este un furt transpartinic, unde conduc udemeristii se intampla la fel ca si in primariile unde conduc pesedistii, liberalii, democratii sau peremistii.
De pilda nu stiu cit de frecvent se intimpla ca un proces penal privind un furt calificat sa se intinda pe mai bine de trei ani.
Perchezitii de amploare, in aceasta dimineata, in Bolintin Vale. Politistii au descins la locuintele mai multor persoane banuite de furt de curent.
google-analytics.com