Cautare

128 de rezultate pentru "francisc" (3.08 secunde)
Papa Francisc va celebra prima sa mesa de Inviere, in piata Sfantul Petru, de la Vatican, in fata a mii de credinciosi.
Ziua de 4 octombrie nu a fost aleasa intamplator, fiind data la care a fost canonizat protectorul animalelor, Sfantul Francisc de Assisi (1181/1182-1226).
Imaginati-va daca la TV stirea privind conclavul care l-a ales pe Papa Francisc, in 2013, ar fi fost prefatata cu glume si cu tema muzicala din filmul Life of Brian (o satira la adresa religiei crestine, cenzurata sau chiar interzisa in anumite tari).
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene.
Summit-ul s-a bucurat de o audienta uriasa, cum nu s-a prea intalnit la o reuniune a organizatiei internationale in ultimile decenii, si prin aceea ca a fost onorat de prezenta Papei Francisc.
Iubiti frati si surori, Craciun fericit! Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! Sa deschidem inimile noastre sa primeasca harul acestei zile, care este el insusi:
Editia din acest an se va bucura in premiera de participarea unora dintre cei mai cunoscuti YouTuberi din Romania si Moldova ca Gami OS, Viktor Moozz, Mariposa (Lorena Francisc), Regend, Cezar Poiata, Eugen Anghel si Cristian Batrinu, Deniz Vural, Bibi, Daiana si Profesorul Trasnit Spooky.
Francisc Dobos Situatia juridica a cladirii auto-intitulate Cathedral Plaza, stabilita de instantele romanesti si europene: - autorizatia de construire este anulata irevocabil prin decizia nr.
Pentru noi, subsemnatii HoriaTurcanu si Elena Francisc, face parte din Calatoria Inimii si din drumul nostru. Este o carte care dubleaza experienta directa a ceea ce suntem cu adevarat, o carte fara de care noi nu am fi fost ceea ce suntem, iar Calatoria Inimii nu ar fi existat.
Univ., Institutul de Antropologie Francisc Rainer al Academiei Romane. - Cooperativa Gusti - Drumul nostru catre Dimitrie Gusti - Prof. Univ.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
Urmeaza ca maine-poimaine, geniul Francisc Copolla sa mai deformeze inca o data imaginea si istoria Romaniei. Doar va amintiti „exceptionalul” film cu Vlad „Dracul”, nu?
Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
Acesta are probleme la unul dintre genunchi. "Stiti de ce am nevoie pentru genunchiul meu? De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti.
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. Cardinalul Woelki conduce arhidieceza germana de Koln. Cardinalul e acuzat ca a ascuns un raport despre preoti pedofili.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta.
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
O data ce sicriul a fost asezat, aplauzele s-au facut auzite pe vasta esplanada in semn de respect pentru Benedict al XVI-lea, considerat un erou pentru conservatorii romano-catolici. Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani. Ceremonia este oficiata de papa Francisc.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Antonie Andrei (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca - Cluj) / A2: Soponar Razvan Ionut (Baia Mare - Maramures)
google-analytics.com