Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (2.93 secunde)
Cu siguranta, multi dintre cei care au urmarit conferinta de presa prin care ii dadea in judecata, in numele fiului sau, pe procurorii care au instrumentat cazul “cocaina pentru VIP-uri“ au incercat un puternic sentiment de jena, daca nu chiar mila, asistand la zbaterea unui parinte, care este gata sa renunte la reputatia sa pentru a-si salva fiul de puscarie.
Chiar pe 13 decembrie, Cezar, fiul lui Pavel, va implineste trei ani. ... Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica. ... Cleopatra, fiica mea, este eleva la Scoala Olgai Gudynn, iar Cezar, fiul meu, e la gradinita Olgai Gudynn.
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
Trecand insa la categorisirea politicienilor, in functie de ridicolul pe care multi dintre ei nici nu il sesizeaza, din categoria politicienilor care se ascund in spatele listelor cap de afis este Eduard Martin - fiul prefectului.
202/VI.13/29 ianuarie 2002, procurorul-sef Ioan Moldovan a apreciat ca fiind nelegala si imputabila procurorului Alexandru Lele arestarea lui Adrian Tarau, cunoscut contrabandist de produse petroliere, fiul fostului prefect PSD de Bihor Ioan Tarau si protejat al fostului premier Adrian Nastase, la dispozitia caruia a fost pus in libertate.
In timp ce sotia inca umanistului va vota cu Alianta PNL-PD, fiul sau va opta pentru Uniunea Nationala PSD+PUR. ... Moga ne-a declarat ca, in cazul in care ar fi candidat, probabil l-ar fi votat fiul sau, dar sotia in nici un caz.
Tariceanu anuntase inca de miercuri ca il va demite pe Merchea, pe motiv ca acesta tinea acasa masina prefecturii, iar fiul sau a furat automobilul si a provocat un accident. Fiul cel mic al subprefectului Merchea, Teodor, a distrus duminica trecuta o masina a Prefecturii Vrancea.
Daca ii va convinge pe cat mai multi dintre cei din grupul independentilor sa i se alture, Cristian Diaconescu are o sansa mare de a reveni in PSD. Partidul l-ar primi inapoi pe fiul ratacitor.
Motivul principal invocat nu este acela ca firmele la care Constantin Contac este actionar ar fi efectuat lucrari sau ar fi furnizat materiale cu fonduri provenite de la CJ, ci faptul ca fiul sau, Liviu Contac, i-ar fi direct subordonat intrucit este director la DJDP, unitate a consiliului.
Motivul principal invocat il reprezinta starea de incompatibilitate in care seful consiliului s-ar fi aflat cu fiul sau Liviu Contac, director general al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP), unitate subordonata CJ.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate. Urmatoarea editie la care ii veti intalni este cea de Valentine‘s Day, intre 14 - 18 februarie 2013.
Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident. Zsolt jr si-a fracturat clavicula in curtea scolii, in recreatia mare.
Lithgow, care il interpreteaza pe tatal lui Kinsey, a aflat multe despre relatia dintre Alfred Sequine Kinsey si fiul sau din scenariul lui Condon, dar a mai citit si unele fragmente din biografia lui Kinsey. ... L-a facut pe fiul sau sa fie rebel, ascuns si intrigant.
rastignirea, zdrobirea picioarelor, stigmatizarea (arderea cu fierul rosu).Imparatul Constantin a convocat primul Sinod ecumenic la Niceea (325), unde dupa lungi dezbateri, invatatura lui Arie a fost condamnata si s-a adoptat formula ca Fiul lui Dumnezeu este de o fiinta cu Tatal si deci, din veci cu El.
El a facut proiectul si tot el conduce lucrarile de zidarie la casa fiului sau Alexandru, stiind ca, prin inaltarea acestei constructii, fiul sau va fi si mai strans legat de locuri si de familie.
Moya Lear, sotia lui Bill Lear, inventatorul de la firma Lear Jet, rugat de fiul sau, John Lear, l-a sunat pe prietenul ei, generalul de patru stele James Doolittle, sa il intrebe daca a existat un asemenea grup.
(Dumnezeu-Tatal) si-a sacrificat Fiul, Iisus Christos, pentru ca oricine crede in el sa fie iertat, sa nu mai fie pedepsit pentru pacate prin moarte vesnica. ... Dumas fiul ________________________________________ Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ?
5,2% dintre romani au fost diagnosticati cu cancer, la un moment dat, de-a lungul vietii 21,1 % dintre romani au/au avut cel putin un membru din familia restransa (sotul/sotia, fiul/fiica, mama/tata) diagnosticat cu cancer numai 1% dintre romani considera ca autoritatile reprezinta principalul sprijin in cazul ar fi diagnosticati cu cancer 75% dintre romani considera ca dureaza prea mult pana un medicament nou descoperit sa ajunga la pacienti cu cancer din Romania Centrul pentru Inovatie in Medicina (InoMed) si compania specializata in studii de piata IMAS au realizat prima cercetare sociologica reprezentativa la nivel national care si-a propus sa evalueze relatia dintre romani si cancer.
Rob Delaney, in varsta de 41 de ani, actorul din filmul de comedie Catastrophe, trece prin momente cumplite dupa ce fiul sau, in varsta de doar 2 ani, a decedat.
google-analytics.com