Cautare

62313 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (6.59 secunde)
Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal a hotarat sambata, la Cazinoul din Constanta, excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise pentru ca au semnat un angajament cu Securitatea.
Jackpoturile progresive sunt recompense a caror valoare este in continua crestere. ... Sloturile care au astfel de premii sunt foarte atractive pentru jucatori. Au potentialul de a oferi câstiguri colosale, desi ai nevoie de putin noroc pentru ele.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta nu este obedienta lui Radu Mazare, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Mihai Daraban, presedintele CCINA.
Fosta vila a Ionelei Prodan, acolo unde a crescut celebra sa mama si tot acolo unde cele doua fete, Rebeca si Sarah, au cele mai frumoase amintiri din primii ani de viata!
Agentiile de presa informeaza: Horea Uioreanu (PNL) propune restituirea contributiei Ungariei la statuia lui Matei Corvin Deputatul liberal Horea Uioreanu propune restituirea sumei de 400.000 de euro pe care Ungaria a alocat-o pentru restaurarea grupului statuar Matei Corvin.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Dupa un examen sumar, doctorii din PNL au pus diagnosticul : Ministrul Nicolae Banicioiu, care se face vinovat de toate reactiile negatice din sistemul public de sanatate, trebuie inlaturat de indata.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
Sambata, 22 Noiembrie, Nicolae Voiculet canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Nicolae Zimbroianu este un artist pe care l-am cunoscut recent la Galeria Orizont, in aceste zile triste, dupa tragedia cu acei tineri care si-au pierdut viata in Clubul Colectiv din Bucuresti. Aristul Nicolae Zimbroianu s-a nascut la 18 februarie 1947, Bogati, jud.
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. Sau poate mai potrivit ar fi sa spun mandate, ca deja a bifat doua si nimeni nu si-a dat seama de acest lucru. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic.
Nae Nicolae a fost inmormantat sambata. Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, va merge la Curtea de Conturi indiferent daca numirea consilierilor se va face pe legea veche de organizare si functionare a Curtii sau pe o alta noua, a declarat luni purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
In cadrul unei conferinte de presa, Constantin Samson a acuzat ieri conducerea societati Fruvimed SA Medgidia, alcatuita din Paris Carapid, Aurel Seitan, Gheorghe Sorici, Romel Nache si Viorel Popa, de trafic de influenta, in calitate de membri ai consiliului de administratie al PAS Fruvimed, persoana judidica fara scop patrimonial, pentru a obtine foloase necuvenite constand in proprietatea actiunilor sale si in proprietatea unui pachet de actiuni emis ca urmare a unui aport in natura - aport investitional.
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta. Altii afirma ca banii din arta se fac foarte greu.
BERBEC Ti se pun unele bete in roate in prima parte din luna, si trebuie sa ai grija in cine ai incredere. Din a doua parte a lunii, incepi sa tratezi cu superficialitate unele situatii din jurul tau si acest lucru te poate costa mai tarziu.
Scandalul pornit dupa publicarea raportului ONU referitor la programul "Petrol contra hrana " ia amploare in Romania. Pe lista companiilor prezente in document se afla si 12 societati romanesti.
google-analytics.com