Cautare

1154 de rezultate pentru "fc" (5.36 secunde)
La apelul Asociatiei Suporterilor din Romania au corespuns cu prezenta reprezentanti ai echipelor din Bucuresti, Dinamo, Steaua si Rapid, plus "emisari" ai Craiovei, Hunedoarei, "U" Cluj, FC Brasov, FCM Tg.
a parasit echipa lui Jean Padureanu, alegand sa joace in turul actualului an competitional la FC Snagov, dar fara sa fi primit toti banii din contractul cu Gloria, existand o datorie a ardelenilor de 5.000 de euro.
Italienii l-au urmarit in ultimul timp pe Steliano Filip, un mijlocas de 17 ani, care a jucat in turul campionatului la divizionara secunda FC Maramures.
Atacantul David Villa, accidentat grav (fractura de tibie) la Campionatul Mondial al cluburilor, desfasurat in luna decembrie in Dubai, a afirmat ca spera sa revina cat mai repede pe teren si sa o ajute pe FC Barcelona sa o detroneze pe Real Madrid din clasamentul Primerei Division.
FC Sevilla a anuntat, ieri, pe site-ul oficial, numirea lui José Miguel Gonzalez "Michel" ... Michel vine la Sevilla alaturi de secundul sau Victor Sanchez del Amo si de preparatorul fizic, José Francisco Vallejo", a anuntat FC Sevilla.
Gaz Metan Severin a reusit o victorie de moral ieri, in cel de-al doilea amical disputat in Antalya, elevii lui Marian Bondrea (foto) castigand cu 3-1 (2-1) intalnirea cu FC Aarau, ocupanta locului secund din liga a doua din Elvetia.
Oficialii divizionarei secunde FC Olt au ajuns la o intelegere cu atacantul Adrian Ganea, fotbalist care a evoluat ultima data la FC Timisoara. ... Cred in mentinerea in esalonul secund, altfel nu alegeam FC Olt", a declarat, pentru gazetanoua.ro, atacantul Adrian Ganea.
Impresarul Victor Becali a declarat, pentru fcinternews.it, ca nu a discutat nimic despre transferul fundasului echipei Inter Milano, Cristian Chivu (31 de ani), la formatia Bayern Munchen.
Infrangere pentru FC Barcelona in campionatul Spaniei, scor 2-3 cu Osasuna, care ii duce pe catalani la sapte puncte de Real Madrid, care are si un meci mai putin disputat.
Partida Bayer Leverkusen - FC Barcelona, programata de la ora 21.45 (TVR 1), va fi arbitrata de scotianul Craig Thomson.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
Mures - Vointa, Astra - CS Mioveni, FC Vaslui - Chiajna, Rapid - Petrolul, Otelul - Ceahlaul, Sportul - FC Brasov, Pandurii - Dinamo si "U"
Aluministii spera totodata ca vremea sa nu le strice definitiv planurile si sa nu poata sustine jocurile amicale cu FC Caracal si cu CSM Valcea. ... Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea.
Rezultatele pandurilor in stagiul 2 Pandurii - FK Zeta (Muntenegru, liga 1) 0-3, Panduri - MTK Budapesta (Ungaria, liga 2) 3-3, Pandurii - Novi Pazar (Serbia, liga 1) 1-2, Pandurii - FC Costuleni (Rep.
Pe pamant turcesc, gazarii au mai sustinut patru amicale, inregistrand urmatoarele rezultate: 0-1 cu Koge, 3-1 cu FC Aarau, 2-1 cu FC Kaisar Kyzylorda si 0-0 cu Vardar Skopie.
Formatia ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 12.00, la Deveselu, un joc de verificare in compania divizionarei C FC Caracal, acesta fiind primul test sustinut de elevii lui Daniel Mogosanu de la revenirea in tara.
Divizionara secunda FC Olt Slatina a pierdut amicalul sustinut ieri, pe "sinteticul" ... Daca pana acum le-am dat tuturor sansa sa joace, de la meciul de sambata (cu FC Arges - n.r.) nu va mai fi asa.
Dinculescu tine cu echipa Damila Măciuca din Valcea, DJ Andi este cel mai mare fan al echipei de fotbal Juventus Bucuresti, in timp ce Anca Maco nu ar rata niciun meci al echipei FC Botosani.
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
Din Antalya la Brasov LPF a anuntat programul etapelor 19 si 20 din Liga 1. Jocul FC Brasov - Pandurii deschide sezonul oficial al primei ligi in 2012, vineri, 2 martie, ora 18.00.
google-analytics.com