Cautare

11522 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 4 decembrie la bazarul de craciun" (3.22 secunde)
Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar.
Pentru Nadine, sarbatorile de iarna inseamna familie! De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai. Asa se va intampla si anul acesta!
Juramantul de credinta al lui Marius Tuca in fata oamenilor care cred in el: ... Juramant de credinta Un copil mare canta la chitara. ... De parca ar fi atins corzile cu venele de sange, asteptandu-te ca-n secunda urmatoare, la primul acord, sangele sa improaste chitara.
De Craciun e bine sa oferi cadouri pentru a te asigura ca anul care urmeaza va fi un an imbelsugat. Pentru a alunga ghinionul, in seara de Craciun, e bine sa aprinzi lumanari si sa le lasi sa arda pana se vor stinge singure.
Cred in Mos Craciun! Se apropie Craciunul, orasul e imbracat de sarbatoare, lumea pare ca e mai buna in aceste zile si ei bine, dimineata cand ies din casa si merg catre serviciu, arunc cate un zambet fugar trecatorilor. ... De fapt impartim bucuria sarbatorilor!
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri. Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt. Nici bancile nu vor fi deschise, cu mici exceptii, iar transportul in comun va avea un program de duminica.
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare. Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
Targul de Craciun din fata primarie sect 1, care va functiona pana la 31 decembrie 2017, se adreseaza acelora care doresc sa si faca cumparaturi de Craciun de calitate.
Google celebreaza Craciunul cu un nou Doodle creat special de Sarbatori. Un prilej numai bun pentru cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN. ... Dintre sarbatorile de iarna, cea mai asteptata este Craciunul, reprezentand o adevarata renastere sufleteasca, crestinii celebrand la 25 decembrie Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos.
Fundatia Pretuieste Clipa, in miros de ceai de iarna si turta dulce, alaturi de voluntarii iscusiti au migalit lucrusoare frumoase pentru voi toti.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
1 Decembrie, o zi prea mica pentru romani? Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Facem dreptate pana la capat! Alegerile din 9 decembrie 2012 reprezinta ultima incercare electorala din acest an pe care l-am intitulat simbolic "Anul victoriei".
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Premierul Boc, in mesajul de Craciun:
Masa de Craciun va costa o familie cu patru membri circa 2,5 milioane de lei. La aceasta concluzie am ajuns avand in vedere doar alimentele strict necesare pentru traditionala masa. Faptul presupune pentru multi romani un efort financiar de proportii.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
google-analytics.com