Cautare

5867 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (7.72 secunde)
Vorbim adesea despre eficienta sistemului educational, despre coeficienti de performanta, despre diversi indicatori care ne-ar indica masura in care invatamantul isi indeplineste sarcina catre elevi.
O poveste de dragoste se rescrie frumos, din mers, si o sa va mai acordati unul altuia sansa de a fi fericiti, dupa o perioada de zvarcoliri sufletesti.
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
este vorba, dupa cum se stie, de produse inferioare care, copiind ambalajul sau prezentarea produselor originale, incearca sa se substituie acestora. ... Nu intentionez defel sa privesc lucrurile din punct de vedere politic, admitand, prin reducere la absurd, ca balciul cotidian dambovitean ar putea fi considerat ca activitate politica.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti. Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Pentru functia de director executiv a mai candidat si antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Dupa afisarea rezultatelor de la concursul de manageriat, la care au participat opt persoane, ASP Gorj va desemna noi directori in locul celor care vor pica examenul de manager.
Sarbatorile de iarna din acest an reprezinta pentru taranii romani ultima ocazie de a-si taia porcul in mod traditional.
Nimic nou in asta, insa o scoala de detectivi particulari este o idee inedita care se poate transforma intr-o afacere prospera.
Fiica Doinei Melinte, "strecurata" pe listele de la Bacalaureatul olimpicilor Surprizele legate de Bacalaureatul din 2012 dedicat olimpicilor continua.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. Internetul este insa plin de dispozitive performante cum ar fi ceasurile inteligente sau ochelarii cu bluetooth, care au inlocuit deja celebrele mini-casti.
Cu acest prilej, participantii la Gala au aflat o multime de amanunte din viata marii doamne a scenei romanesti, marturisirile sale purtand uneori o incarcatura de nostalgie si umor.
google-analytics.com