Cautare

109 de rezultate pentru "estetica" (2.78 secunde)
"Grefa autologa este destinata mai ales imbunatatirii rezultatelor unei reconstructii prealabile, in sensul de a corija, explica doctorul Marie-Cristine Missana la departamentul de chirurgie plastica, reconstructie estetica din cadrul Centrului spitalicesc Princesse-Grace, in cotidianul Corse Matin.
Iubitorii fotbalului, dar si toti cei care doresc sa condimenteze in mod original momentele speciale ale verii, se pot bucura de estetica inedita a tripletei de rasnite Kotanyi care contine piper mozaic, piper negru si sare de mare.
La noi, potrivit datelor neoficial, ci culese de la congrese la care participa cei aproximativ 200 de chirurgi esteticieni, se efectueaza, intr-un an, aproximativ 100 de cazuri de reconstructie mamara, spune dr. Dragos Zamfirescu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.
Conform unui avertisment lansat de catre Societatea Romana de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, in 80% dintre cazurile de melanom malign avansat din tara noastra, pacientii au sanse de supravietuire de maximum 5 ani de la depistarea afectiunii.
Noua gama de condimente de la Kotanyi exprima un nou concept de design care permite, prin forma ambalajului si atractivitatea etichetei, atat vizualizarea rapida a mirodeniilor, cat imbogatirea estetica a spatiului in care se prepara specialitatile dorite.
Dermatita seboreica este o afectiune comuna a pielii care in principal afecteaza scalpul, facand pielea rosie, cu mancarimi si scorie (crusta), matreata persistenta si adesea este rezistenta la tratamente conventionale bazate pe chimicale, constituind o semnificativa cauza de disconfort si chiar o problema estetica.
- ora 09:30-13:30 - Estetica. Refaceri in zona frontala cu ajutorul fibrelor de sticla, sustinut de dr. Bogdan Blaj - ora 14:30-18:30 - Tehnici detaliate de realizare a obturatiilor estetice cu rasini compozite, sustinut de dr.
Astfel, cu banii pe care mama ei ii economisise pentru nunta, ea are de gand sa faca o operatie estetica de peste 40.000 de lire pentru a arata ca idolul ei, actrita americana Demi Moore.
Complicatii redutabile Varicele nu reprezinta doar o problema estetica, ci constituie o boala evolutiva, care progreseaza de la simptome precum dureri sau disconfort la nivelul gambei, senzatie de arsura si furnicaturi, umflaturi la nivelul gleznei, la stadii severe.
Designul ambalajului si tehnologia de perforare a capacului permit dozarea cu usurinta, in functie de gust, a mirodeniilor, iar cromatica rafinata si atractivitatea etichetei asigura atat vizualizarea rapida a condimentelor, cat imbogatirea estetica a spatiului in care se prepara specialitatile dorite.
Este foarte important sa apelam la acesta", a spud medic dentist Iulia Zeana de la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie.
Tocmai din aceste motive, stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor, prin metode minim sau deloc invazive:
planetaroz.ro/ Reconstructia areolei si mamelonului - Cat de importanta este completarea reconstructiei mamare cu reconstructia areolei si a mamelonului?
- Colaboram cu domnul doctor Stan de la S Clinic, atunci cand se impune o operatie estetica. Daca pielea prezinta rozacee, este foarte obosita, afectata de tutun, acneica, se recomanda o pregatire a pielii pentru liftingul facial.
Specialistii clinicii de dermatologie estetica, DermaLife, dispun de ultima procedura folosita in epilare definitiva care se dovedeste a fi mai eficienta decat metodele folosite in trecut.
Aparatul dentar este format din niste bracketi, amplasati pe suprafata vestibulara, ce pot fi de metal (mai putin estetica dar cea mai rapida modalitate de indreptare, datorita frecarii mai mici intre componentele aparatului), sau de ceramica (foarte estetici, de culoarea dintilor).
stomatologie generala, endodontie, parodontologie, chirurgie si implantologie, ortodontie, estetica dentara, pedodonție si are la baza servicii medicale premium. Echiparea unui singur cabinet a costat aproximativ 50.000 de euro.
Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania - iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit marti, 31 mai 2016, in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic:
psihologie, nutritie, organizarea bucatariei, planificarea meniului, stiinta alimentului, aspecte tehnologice ale activitatii de productie culinara, afacerea numita restaurant cu elemente de calcule necesare intelegerii proceselor dintr-un restaurant, igiena, protectia mediului, siguranta si securitatea in bucatarie, estetica.
SILVIA STANCULESCU, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, Clinica Metamorphosis. Ce este de facut atunci cand ai slabit dupa ce ai nascut, dar burtica a ramas?
google-analytics.com