Cautare

418 de rezultate pentru "enache costel" (4.86 secunde)
Mihaela Enache din Dambovita participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Puteti achizitiona produsele facute de Mihaela Enache si astazi, la taragul de la MTR.
Mihaela Enache din Bucuresti a participat recent la targul traditional in curtea Muzeului Satului cu produse traditionale, precum: ... Cea mai cautata zacusca cautata la standu Mihaelei Enache a fost zacusca de peste.
Gestul sefului statului care a sarutat mana Patriarhului Daniel a fost criticat de copresedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache.
"Cresterea peste 3,5 RON a monedei europene este in favoare exportatorilor, in sensul ca-si mai recupereaza din pierderi", a declarat Mihai Enache, reprezentantul unei firme exportatoare de cherestea si alte materii prime lemnoase.
Lucrarea intocmita si prezentata de catre directorul executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, in cadrul simpozionului stiintific "Prioritati ale statisticii romanesti la un an dupa aderarea la Uniunea Europeana", s-a plasat pe locul trei.
"Legea 203/2012, care aduce modificarea Codului Rutier de la data de 19 ianuarie 2013, este consecinta unei directive europene, 126/2006, iar noi am transpus in legislatia romaneasca prevederile acesteia", a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV), comisarul sef Mihai Enache, citat de Realitatea.net.
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
Este vorba despre experimentata Claudia Stef si mai tanara sa colega Georgiana Enache.
13, cand Enache nu a ajuns la o minge centrata in fata portii goale de Alibec. ... Viktoria a fost aproape sa treaca in avantaj (70), la o greseala mare a lui Enache, dar Kolar a sutat putin pe langa. ... Gabriel Enache, 98.
Cosmarul nu s-a incheiat pentru Diana Enache dupa ce a fost injunghiata, pe 5 iulie, de portarul libanez Ali Kanaan. ... Fata lui Adrian Enache are mult de tras, atat psihic, cat si fizic, in urma atacului prin care a trecut pe 5 iulie.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
pepeni in saramura (la butoi) - 15 RON/kg mixt de muraturi (fasole pasatai, struguri, gogosari umpluti cu mere - 15 RON/kg, gogosari umpluti cu salata de varza, morcovi si telina - 15 RON/kg, varza murata - 15 RON/kg, conopida cu varza rosie , gogosari umpluti cu varza", ne-a spus Mihaela Enache.
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. ... Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru.
In poarta a fost Pantilimon, in locul lui Tatatusanu, in centrul apararii a aparut Gardos, carel-a inlocuit pe Dragos Grigore, la mijloc noutatile au fost Hoban, Prepelita, Enache si Maxim, in locul lui Pintilii, Torje, Tanase si Chipciu, in timp ce in atac a evoluat Keseru, in locul lui Bogdan Stancu.
Unul dintre conservatorii care au devenit consilieri locali in urma acestei actiuni, Costel Dabija, s-a trezit cu mandatul invalidat de catre colegii sai pe motiv ca un "renegat", Neculai Enache, a contestat excluderea sa din partid.
Decizia instantei de judecata a avut la baza anularea unei alte decizii a forului deliberativ din localitate (hotararea 2/27.06.2008), prin care fusese invalidat mandatul de consilier local al lui Costel Dabija, membru al Partidului Conservator, care trebuia sa ocupe un post de ales local dupa ce presedintele formatiunii, Eugen Durbaca, i-a exclus din partid pe Neculai Enache si Geta Hotnog, plasati primii pe lista.
Daca la nivelul Consiliului Judetului mai exista trei consilieri care nu si-au depus declaratiile (Eugen Durbaca, Marin Costel si Stefan Stanciu), in ceea ce-i priveste pe alesii locali din municipiile, orasele si comunele galatene se poate spune ca mai putin de jumatate s-au conformat legii.
“Chiar nu au gasit un om mai bun decit Marin Costel?”, s-au intrebat ieri becalistii. ... Becalistii nu il considera insa vinovat pe Marin Costel pentru faptul ca a fost propus si numit in functia de sef peste apa potabila si canalizarile din oras.
"Habarnistii isi dau cu parerea" Drept reactie la declaratiile facute de presedintele verzilor din judetul Galati, directorul general al societatii Apa Canal, Marin Costel, ne-a spus ca afirmatiile de tipul celor facute de Ion Stefan nu merita sa fie comentate.
google-analytics.com