Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (3.23 secunde)
In etapa a doua drumul expres se va transforma in autostrada. Daca vom fi extrem de bine organizati, in 2018 la final, am putea circula pe drumul expres.
Drumul judetean Sacele - Campina 4 Realizarea autostrazii Comarnic - Brasov Cu putin timp inainte de a afla daca autostrada Comarnic-Brasov se va construi sau nu, sefii de la Transporturi vin cu noi idei pentru ca drumul spre munte sa nu mai reprezinte weekend de weekend un cosmar pentru soferi.
De ce este extrem de periculos drumul european E85 si de ce o sosea de mare viteza ar salva multe vieti:
caci larg si spatios este drumul care duce la distrugere, si multi sunt cei care intra pe el; in timp ce stramta este poarta si ingust drumul care duce la viata, si putini sunt cei care il gasesc (Matei 7:13, 14).
Adica ce o sa-si imagineze in acel proiect de lege c-o sa-i faca omului care, dac-ar avea bani, si-ar da drumul la caldura, dar, pentru ca n-are bani, nu-si ingaduie, pentru ca n-are si, deci.
Cu cateva zile in urma am perfectat intelegerea cu domnul Iulian Cretu, fostul viceprimar al Capitalei, cu privire la amenajarea unei cafenele-ceainarei in cadrul Complexului Cultural European in Drumul Taberei nr.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat. ... Si reabilitarea celor 67 de kilometri din Drumul National 55 Craiova - Bechet a fost scoasa la licitatie.
Aici, in bucla din Drumul Taberei, ne-am vazut ultima data. ... Dupa '90, familia Popescu s-a mutat din Iancului in Drumul Taberei. ... Era o iarna nenorocita, viscolea, drumul era troienit. ... Am mers amandoi prin labirintul de blocuri din Drumul Taberei.
Ideea aceasta de drum, de parcurs, este drumul fiecaruia dintre noi care, fara sa aiba incercari, fara sa rezolve situatii periculoase - daca e sa ma refer la micile provocari pe care le parcurge printul shangdi di liwu -,nu poate ajunge sa iubeasca.
Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata.
S-a hotarat sa tinem la capa, singura masura logica in aceasta situatie " adica sa abandonam drumul initial, sa punem prova pe val, pana va trece furtuna. ... Am dat drumul la uleiul din tancul de rezerva sa se scurga in tancul de circulatie al motorului principal.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Cu aceasta a luat sfarsit drumul sau de om in politica", a declarat in exclusivitate pentru gandul Ion Iliescu, care a adaugat ca Antonescu este o dezamagire pentru el. ... Drumul lui in politica s-a incheiat", si-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu a declarat, sambata, ca Banca Europeana de Investitii a aprobat o transa de 370 milioane de euro pentru tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate.
Comisia pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrarea de interes national "Magistrala 5 Metrou Drumul Taberei - Pantelimon - tronson Drumul Taberei - Universitate", formata din reprezentantii ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii si de Finante, reprezentantii sectoarelor 1, 3, 5 si 6 si conducerea Primariei Municipiului Bucuresti - prin Primarul General prof.
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an.
Drumul Judetean 712 (A) - pe raza localitatii Runcu: ... Drumul Judetean 710: Bezdead - limita judetului Prahova ("drumul de sub Coasta"): ... Drumul Județean 711 Targoviște -Cojasca-Bujoreanca, pe raza comunei Cojasca sunt 4 km absolut impracticabili.
Incepand din acest an, vinurile produse in Oltenia si in nordul Bulgariei ar putea ajunge in cantitati mult mai mari in magazinele de profil din Uniunea Europeana Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare ARoTT Craiova deruleaza in aceasta perioada proiectul "Drumul Vinului".
"Deocamdata, astazi (ieri - n.r.), am dat drumul circulatiei dinspre strada Principatele Unite prin sensul giratoriu catre Calea Unirii. Duminica viitoare, vom da drumul circulatiei pe sub pasaj, in toate directiile, si pe bretelele laterale ale pasajului, ca si cand lucrarile ar fi terminate.
Cele mai mici chirii sunt percepute de proprietarii apartamentelor din cartierele Sectorului 6 - Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti. ... De la 200 de euro pentru o garsoniera in Militari si Drumul Taberei pana la 840 de euro pentru un apartament in zona de nord.
google-analytics.com