Cautare

2135 de rezultate pentru "drumul pitesti campulung" (4.04 secunde)
Compania care se ocupa de lucrarile drumul expres Craiova-Pitesti este la un pas sa piarda contractul, dupa ce inspectorii Companiei de Drumuri au dat a doua evaluare negativa lucrarilor.
Evenimentul s-a produs pe drumul national 65. Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... "Soferul circula pe directia Pitesti - Slatina.
La toate acestea se adauga si vremea destul de rece si nu prea buna pentru plaja..." Iane Valimareanu, 30 de ani, inginer IT, Campulung Muscel: ... Este ultima oara cand mai punem piciorul pe litoralul romanesc, o sa luam drumul Greciei sau Turciei.
Buzau -100.000 lei, Braila - 900.000 lei, Arges - 500.000 lei, Tulcea - 220.000 lei, Valcea - 500.000 lei, Dambovita -500.000 lei, Alba -50.000 lei, Bacau - 10.000 lei, Balti - 80.000 lei, Botosani - 25.000 lei, Cahul - 30.000 lei, Campulung -50.000 lei, Ciuc - 50.000 lei, Putna - 100.000 lei.
Traseul prin tara, de le Drobeta Turnu-Severin la Bucuresti, a cuprins orasele Horezu, Ramnicu-Vilcea, Curtea de Arges, Campulung si Targoviste, vechiul drum al tarii, pastrat mai tarziu in memorie drept "Drumul lui Carol".
Aici, in bucla din Drumul Taberei, ne-am vazut ultima data. ... Dupa '90, familia Popescu s-a mutat din Iancului in Drumul Taberei. ... Era o iarna nenorocita, viscolea, drumul era troienit. ... Am mers amandoi prin labirintul de blocuri din Drumul Taberei.
Ideea aceasta de drum, de parcurs, este drumul fiecaruia dintre noi care, fara sa aiba incercari, fara sa rezolve situatii periculoase - daca e sa ma refer la micile provocari pe care le parcurge printul shangdi di liwu -,nu poate ajunge sa iubeasca.
Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata.
S-a hotarat sa tinem la capa, singura masura logica in aceasta situatie " adica sa abandonam drumul initial, sa punem prova pe val, pana va trece furtuna. ... Am dat drumul la uleiul din tancul de rezerva sa se scurga in tancul de circulatie al motorului principal.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Cu aceasta a luat sfarsit drumul sau de om in politica", a declarat in exclusivitate pentru gandul Ion Iliescu, care a adaugat ca Antonescu este o dezamagire pentru el. ... Drumul lui in politica s-a incheiat", si-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu a declarat, sambata, ca Banca Europeana de Investitii a aprobat o transa de 370 milioane de euro pentru tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate.
Comisia pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrarea de interes national "Magistrala 5 Metrou Drumul Taberei - Pantelimon - tronson Drumul Taberei - Universitate", formata din reprezentantii ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii si de Finante, reprezentantii sectoarelor 1, 3, 5 si 6 si conducerea Primariei Municipiului Bucuresti - prin Primarul General prof.
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an.
Drumul Judetean 712 (A) - pe raza localitatii Runcu: ... Drumul Judetean 710: Bezdead - limita judetului Prahova ("drumul de sub Coasta"): ... Drumul Județean 711 Targoviște -Cojasca-Bujoreanca, pe raza comunei Cojasca sunt 4 km absolut impracticabili.
Incepand din acest an, vinurile produse in Oltenia si in nordul Bulgariei ar putea ajunge in cantitati mult mai mari in magazinele de profil din Uniunea Europeana Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare ARoTT Craiova deruleaza in aceasta perioada proiectul "Drumul Vinului".
"Deocamdata, astazi (ieri - n.r.), am dat drumul circulatiei dinspre strada Principatele Unite prin sensul giratoriu catre Calea Unirii. Duminica viitoare, vom da drumul circulatiei pe sub pasaj, in toate directiile, si pe bretelele laterale ale pasajului, ca si cand lucrarile ar fi terminate.
Cele mai mici chirii sunt percepute de proprietarii apartamentelor din cartierele Sectorului 6 - Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti. ... De la 200 de euro pentru o garsoniera in Militari si Drumul Taberei pana la 840 de euro pentru un apartament in zona de nord.
De ceva vreme nu mai inaltasem zmeul cu care imi placea sa alerg pe nisip, dand drumul snurului si lasandu-l sa zboare laolata cu pasarile . ... In sfarsit, dupa ce toate fura verificate am dat drumul sforii si pentru ca vantul era tocmai bun, Pescarusul meu a prins curaj .
Primaria Brasov a anuntat, luni, intr-un comunicat, ca in prezent se schiaza in conditii excelente pe toate partiile in zona superioara a masivului Postavarul (Drumul Rosu, Kanzel, Sulinar, Lupului, Subteleferic), stratul de zapada fiind intre 50 de centimetri pe Kanzel si 40 de centimetri pe celelalte partii.
google-analytics.com