Cautare

389 de rezultate pentru "dragos birsa" (8.28 secunde)
Domnul Sarbu are foarte multe de facut in agricultura, nu putem sa-i cerem in doar patru luni de mandat sa refaca ce au stricat altii in 20 de ani", a declarat, tot Dragos Frumosu, presedintele FNSIA.
"Exclus!", vine raspunsul de la presedintele Asociatiei Analistilor Financiari din Romania (CFA Romania), Dragos Cabat. ... Cu atat mai mult cu cat rata somajului este destul de mare in judet", a precizat analistul Dragos Cabat.
Dragos Gheban, business development manager la Catalyst Solutions, compania care organizeaza targul, spune ca recrutarea este un proces in care multinationalele investesc multi bani, asadar este normal ca selectia sa se faca intr-un timp mai indelungat si dupa mai multe probe.
Cei doi au participat la o sedinta la sediul clubului, acolo unde au fost prezenti mai multi oameni din conducerea "cainilor", dar nu si Dragos Savulescu. ... Cei doi au discutat mai bine de trei ceasuri, dar fara Dragos Savulescu, al treilea actionar important al lui Dinamo.
Dragos Grigore, 2. ... UPDATE ORA 01.16 Dragos Grigore:
S-a intamplat recent cu proiectul Sauron, una dintre cele mai sofisticate amenintari cibernetice dezvoltate tocmai ca sa sustraga date din calculatoarele a 30 de organizatii folosind instrumente nedescoperite pana atunci -guverne, companii de telecomunicatii, institutii financiare si de cercetare, spune Dragos Gavrilut, antimalware research manager la Bitdefender si lector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
Dragos Huluba - Betty Johnson: ... Excelent este in Vic Johnson care cu naivitatea urmareste situatia prietenului Henry, Dragos Huluba dand rezolvare comica atractiva personajului. Si Dragos Huluba este unul din actorii aflati in asteptarea personajelor importante pentru harul pe care il detine.
Reporterul l-a fotografiat pe artist in cabinetul viceprimarului Dragos Coman, in momentul in care pictorul i-a oferit doua tablouri in care a imortalizat peisaje reprezentative din Calarasi.
Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulina, pentru a-si tine boala sub control.
Dragos Median, medic specialist oncolog. ... Dragos Median a acceptat sa fie unul dintre cei 10 medici clinicieni din lume alesi pentru a se implica in acest proiect.
Printre cei prezenti, s-au aflat si Viorel Ivanciu - viceprimarul orasului, Daniel Dragulin - primarul orasului, Dragos Coman - viceprimarul orasului, senatorul PNL Raducu Filipescu, Vasile Iliuta - presedintele Consiliului Judetean, Vali Barbu - vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Stoica - presedintele TNL Organizatia Municipala, Antonio Tilica - Organizatia Elevilor Liberali.
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara.
Dragos de 18 ani, din Bucuresti. ... Dragos, impreuna cu alti doi indivizi, prin spargerea geamului au sustras dintr-un autoturism marca Renault Kangoo bunuri in valoare de aproximativ 1.000 lei, care au fost gasite in autoturismul Audi A4. ... Dragos in stare de retinere.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu l-a numit pe Mircea Dragos Valentin in functia de subprefect al judetului Vrancea, dupa ce fostul detinator al postului, Manole Merchea, a fost demis in cursul zilei de joi.
Cioroianu a ridicat problema dreptului lui Dragos Seuleanu de a decide in privinta arhivei audio a SRR. ... Cioroianu a avansat ipoteza ca acest contract este paravanul pentru inlesnirea contractelor dintre Dragos Seuleanu si politicieni americani.
Dragos Seuleanu: “Un vot politic asteptabil“ Fostul presedinte al Societatii Romane de Radio-difuziune Dragos Seuleanu a declarat ieri ca decizia Parlamentului de a demite Consiliul de administratie al SRR a fost “un vot politic asteptabil“.
Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
Toti primarii PSD si PRM din judetul Vrancea au semnat un memoriu pe care l-au trimis premierului Calin Popescu-Tariceanu, prin care il anunta ca incepand cu 12 ianuarie vor inceta orice relatie cu prefectul judetului pana cand subprefectul Dragos Mircea nu va fi demis.
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Dragos Bucur iti da banii inapoi daca nu razi la ultimul lui film! Vino la Grand Cinema and More, la proiectia Doua Lozuri din data 8 octombrie, ora 19.
google-analytics.com