cancan.ro informeaza: Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulina, pentru a-si tine boala sub control.
Desi acum a devenit o obisnuinta, mai ales ca tehnologia a evoluat iar actorul si-a achizitionat o pompa speciala, la inceput isi facea injectiile singur.
Eu cand l-am cunoscut avea deja. Pentru mine nu a fost ceva normal. Prima data cand am vazut ca se inteapa m-a luat cu lesin, dupa care m-am linistit. L-am intrebat daca-l doare. Acum are o pompa de insulina si nu mai e chiar asa. Cand plecam isi face pachetul lui si are grija sa aiba tot. Mananca foarte multe dulciuri, dar are grija de sanatatea lui, este foarte atent. Analizele ii ies bine, a declarat Dana Nalbaru.
Vedeta a dezvaluit ca fiica lor, Sofia, la numai 10 ani, isi ajuta tatal cu medicamentele. Totusi, micuta nu se indreapta caatre cariera de doctorita: Nu pare sa aiba inclinatii, desi il ajuta pe Dragos, da, a relatat.