Cautare

4774 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (5.01 secunde)
"Gabriel Oprea a amenintat-o pe Roberta Anastase. ... Oamenii din partidul generalului-ministru Gabriel Oprea vor sa ocupe functii din viitoarea sesiune legislativa in conducerile Camerei Deputatilor si Senatului si sa obtina presedintia a cel putin doua comisii din forul legislativ.
Proiectul minier Rosia Montana este dezvoltat de Rosia Montanta Gold Corporation (RMGC), al carei actionar principal este Gabriel Resources. ... Compania este controlata de firma canadiana Gabriel Resources, care detine 80,46% din capitalul social.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Pentru cei care cred ca neica nimeni Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta (Autor: ... Politicieni, analisti, jurnalisti, toti spun ca Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali. Hai, sa vedem cine e Gabriel Oprea si ce reprezinta UNPR?
Juristii explica de ce nu poate fi dezbatuta, in Senat, motiunea simpla a PNL impotriva vicepremierului Gabriel Oprea I.
A inceput sa produca si gandirea lui Gabriel Liiceanu:
"Obiectivul proiectului il reprezinta dezvoltarea economica durabila a zonei transfrontaliere Dolj, Olt, Mehedinti, Belogradchik, Montana, Pleven, prin identificarea si promovarea oportunitatilor in domeniul viticulturii si servicii adiacente", a declarat Gabriel Vladut, presedintele ARoTT Craiova, odata cu lansarea proiectului.
Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Emil Hurezeanu si alte noua personalitati romanesti au participat la realizarea unui nou concept de calendar - "dialog intre generatii", lansat recent, prin care vorbesc tinerei generatii despre valoarea timpului din punct de vedere istoric, filozofic sau subiectiv.
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
La standul lui Florin Chise din Bihor ii gasiti la vanzare pe Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei. ... "Toata palinca a mers bine!", ne-a spus Gabriel Pescleve, la un pahar cu tuica fiarta.
Gabriel Petrisor Saramet, medic primar neurolog din cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Electroencefalografia (EEG) este una din metodele de explorare functionala cel mai frecvent folosita in diagnosticul bolilor sistemului nervos central datorita usurintei tehnice de a fi efectuata, lipsei oricarei nocivitati pentru bolnavul explorat si absentei oricarei contraindicatii clinice.
Mihai Capra, Olimpiodor Antonescu, Petre Toba, Dan Valentin Fatuloiu si Liviu Popa sunt sefii din Ministerul de Interne care isi vor prezenta demisiile, potrivit NewsIn.
El a precizat ca printre invitatii care si-au confirmat prezenta la Craiova se numara presedintele Senatului, Vasile Blaga, ministrul administratiei si internelor, Gabriel Berca, ministrul economiei, Lucian Nicolae Bode, ministrul agriculturii, Stelian Fuia, si reprezentantii a 14 ambasade de pe intreg globul.
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Credincios angajamentului meu de a ramine, ca Istoric al clipei, simplu cronicar al Razboiului civil politic din aceste zile, fie si pentru ca am demult virsta raminerii la vatra (culmea, pe mine nu m-a facut Gabriel Oprea, ca pe Codruta Kovesi, colonel prin publicarea in Monitorul Oficial) in numarul anterior al cristoiublog.ro am incercat sa dibuiesc scopul uriasei operatiuni declansate Binomul Klaus Iohannis - Sistem.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) este primul VIP din dosarul Privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare-Dan Voiculescu care ar putea fi liberat conditionat.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
google-analytics.com