Cautare

10764 de rezultate pentru "dor de tara" (3.31 secunde)
Danut Deleanu) Este frumoasa, cu ochi mari, verzi, de parca s-au instapanit in ei toate algele din marile si oceanele lumii, cu ras strengaresc si optimism adolescentin.
Dupa ce a facut zeci de milioane de vizualizari pe YouTube cu piese ca Ma dor ochii, ma dor”, Liar” sau Amor Gitana” , Sandra N revine cu noul ei single, De Dragul Tau” Sandra N a facut o mica pauza din showbiz, timp in care a devenit mamica, iar acum lanseaza single-ul De Dragul Tau”.
Daniel BEJAN) Daca ploua, e de la Dumnezeu. Daca e semnalul prost la televizor, e de la ei. Daca te dor salele, e de la vreme. Daca e crivat, e de la rusi. Daca esti balonat, e de la sarmale. Daca ai falca umflata, e de la masea.
Interviul a fost difuzat la emisiunea De-a viata ascunselea, realizata de Florentina Fantanaru. ... Fatu i-a povestit lui Piersic ca a decis sa se faca actor afland povestea cu boabele de grau spusa la TV, cu farmecul inegalabil de catre Florin Piersic.
Femeia si-a injectat o doza de produse mortale dupa o tura infernala! ... Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Ziaristii de la Academia Catavencu au facut un supliment Scinteia la saptaminalul lor.
In campania electorala pentru prezidentiale circula o epistola pe internet, foarte amuzanta si la fel de adevarata. ... „Va scriu de pe minunatele plaiuri congoleze, unde nimeni n-a auzit de Bombo.
Se mai fac si lucruri bune in tara asta. Cand nu auzim de Hayssami facuti pierduti de SRI, SIE si DGIPI sau de sefi de autoritati sau ministere care-si baga...
Institutul de Teatru in 1966, in prezent actor la Teatrul National din Craiova - Ce v-au adus anii de libertate? - Nu mi-au adus nimic acesti ani de libertate pentru ca eu am fost intotdeauna liber. ... Am avut libertatea deplina de a spune si a canta.
Razvan Lucescu are parte de o mica vacanta, prilejuita de intreruperea campionatelor, pe care o petrece in Romania. La sosirea in tara, antrenorul roman a vorbit despre echipa sa, PAOK, despre echipa nationala a Romaniei, despre Rapid, dar si despre cariera sa de antrenor.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... - Conducatorii vremelnici ai Romaniei au distrus tara. ... Daca vrei sa inrobesti o tara, ii distrugi educatia.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu. ... au fost initiate, dezbatute si votate peste 3.800 de acte normative, cu peste 2.000 mai multe decat in cele trei legislaturi anterioare acumulate.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Anuntul a fost facut joi seara la Iasi, in timpul unei receptii prilejuite de lansarea ultimei sale carti, un volum de proza scurta intitulat „Izgoniti din Rai“. ... E foarte departe si mi-e dor de casa.
De regula ne intrebam asta cand nimic nu pare sa ne reuseasca si cand suntem intr-un mare impas. De ce eu, de ce mie? ... Pentru ca aparem astfel pe lume, de asta privim viata ca pe un dar, desi sensul acestui dar ne scapa adesea.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
In Ucraina, la recensamantul din 1989, existau la est de Nistru romani in regiunea Odessa care cuprinde insa si sudul Basarabiei (149.534), Nikolaev (16.673), Kirovograd (10.694) si alte regiuni (73.128) (81).
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult. ... Puteti sa-i contactati pe Facebook - Sipet de Sidef - sau la aceasta adresa.
google-analytics.com