Cautare

3140 de rezultate pentru "dobrea octavian sambata" (2.94 secunde)
Beneficiarii unor proiecte de finantare pe Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pot primi de la stat un avans de pana la 50% din valoarea eligibila nerambursabila a proiectului, a anuntat miercuri, la Craiova, directorul general adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Octavian Alic.
Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni, a declarat ca, in cazul in care se va aplica masura somajului tehnic si la aceasta unitate, se vor face economii in valoare de 9,2 milioane de lei.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul intitulat "Decimarea fiintei umane", pe care il puteti citi in continuare. ... Vehementa publicistului-caricaturist Octavian Andronic este unilaterala:
Printre participanti, s-a aflat si Octavian Baltac de la Nordic Import-Export CO a participat marti la evenimentul Italian Wine & Food Day organizat la Hotel Marshal Garden.
Cuvintele de ordine printre gimnaste si cei doi antrenori, Octavian Bellu si Mariana Bitang, au fost prudenta si linistea in vederea pregatirii Jocurilor Olimpice de la Londra.
Bellu si Bitang parasesc lotul de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au decis sa paraseasca lotul national de gimnastica feminina al Romaniei. ... Octavian Bellu si Mariana Bitang, cei mai medaliati antrenori din istoria gimnasticii romanesti, au trecut la conducerea lotului olimpic la inceputul anilor ‘90.
Evenimentul a avut loc la CAFENEAUA LITERARA si a fost prezentat de Octavian Ursulescu.
Octavian ANDRONIC) Nu stiu daca atunci cand a compus Scrisoarea pierduta Caragiale s-a gandit vreun moment ca e pe cale sa realizeze o capodopera. ... Ba, dimpotriva, prin caracterul usor revuistic conferit partiturilor lui Dem Radulescu sau Octavian Cotescu, le-a diminuat acestora cota de reprezentativitate.
Octavian Iacob, regizorul roman acceptat cu bursa si absolvent al New York Film Academy, se alatura demersurilor voluntarilor de a-si sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care indeamna la solidaritate si ajutor pentru seniorii din Bucuresti, in lupta impotriva COVID-19.
Octavian Stireanu: ... Octavian Stireanu) Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut luni, la iesirea de la intalnirea cu ministrul Justitiei, un ghiveci de declaratii, amestecand problema gratierii cu inalta misiune pe care procurorii o au in societate.
La ora cand aceste randuri au vazut deja "lumina tiparului", una dintre cele mai reprezentative pene ale gazetariei romanesti, Octavian Paler, se afla deja la dreapta Celui de Sus, bucurandu-se de iubirea Sa fara margini, iar rama-sitele sale pamantesti odihnesc, pentru eternitate, in Cimitirul Sfanta Vineri, situat pe Calea Grivitei, in cartierul muncitoresc istoric al Capitalei.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata. ... Scolarii vor invata 6 zile pe saptamana, inclusiv sambata, pentru recuperarea zilelor de 2 si 3 mai, pe care Guvernul le-a declarat libere.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace! ... - regia Cezar Ghioca Sambata, 20 aprilie - ora 19.00 - E SPECTACOL IN ORAS - regia Vasile Muraru Duminica, 21 aprilie - ora 19.00 - Hai, hai Romania!
Conform traditiei, Sambata Mare este ultima zi de pregatire a Pastelui.
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu.
Yvette Hardie (Presedinte ASSITEJ - Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret), Lali Morris (producator si regizor), Vava Stefanescu (coregraf si manager - Centrul National al Dansului Bucuresti), Octavian Saiu (cercetator si critic de teatru) si Andrei si Andreea Grosu (regizori).Deschiderea oficiala este programata sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans 'Zbor prin povesti', o productie a Teatrului Ion Creanga.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Octavian Goga- Calea Dudesti -Sos.
google-analytics.com