Cautare

107 de rezultate pentru "doban silvia" (3.41 secunde)
Partidul Conservator i-a selectat pe senatorul Silvia Ciornei si pe deputatul Dumitru Becsenescu, care sunt si membri ai Comisiei de integrare europeana.
La standul acesteia, gasiti si tablouri mici (acuarele) pictate de Silvia Cotiu - la 35 RON (bucata).
Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.
Consilierii au beneficiat, in aceasta perioada, dupa cum declara directorul Casei de Pensii Olt, Silvia Draghici, fie de pensie anticipata (patru cazuri), fie de pensie de invaliditate gradul II, fie de pensie gradul I (doua cazuri), ceea ce contravine legilor in vigoare.
Partidul Conservator i-a propus pe Silvia Ciornei si pe Eduard Helwig, iar pe lista UDMR se afla trei nume, senatorul Szabo Karoly si deputatii Attila Kelemen si Konya Hamar Sandor.
Urmatorii pe lista PC sunt medicul Irinel Popescu, fostul ministru Codrut Seres, liderul PC Prahova, Florin Anghel, si actualul europarlamentar Silvia Ciornei.
Din partea PSD Galati candideaza pentru europarlamentare Adriana Silvia Ticau, europarlamentar, care se afla pe pozitia a sasea pe lista partidului din care face parte.
Din partea PSD Galati candideaza pentru europarlamentare Adriana Silvia Ticau, europarlamentar, care se afla pe pozitia a sasea pe lista partidului din care face parte.
Cu sala plina ochi, multi conservatori fiind nevoiti chiar sa urmareasca din picioare discursurile reprezentantilor partidului, Picu Apostol Roman si alti doi candidati pentru fotoliul de europarlamentar, Silvia Ciornei si Irinel Popescu, au vorbit despre programele Partidului Conservator pentru care militeaza aici, in Romania, dar pentru care isi vor pune amprenta si in Parlamentul European.
In acest sens, reprezentantii Baroului au prezentat documente din care reiesea ca in 1939, 91 de loturi de teren au fost donate Casei de Ajutor, Pensii si Asigurare Mutuala a Avocatilor - Baroul Constanta, de catre Silvia Mavrodin, in baza documentului 325/1939.
Printre cele cateva sute de persoane care au sosit, rand pe rand, la eveniment, s-au numarat premierul Tariceanu impreuna cu sotia sa, Ioana, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si sotia, Dinu Patriciu impreuna cu sotia, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Dan Voiculescu, Bogdan Olteanu si sotia, dar si Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, episcopul vicar patriarhal Vincentiu Ploiesteanu si Bartolomeu Valeriu Anania, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului.
Ioan Mintas, presedintele Consiliului Local al Institutiilor Mici si Mijlocii Bihor, a fost exclus din partid, impreuna cu Silvia Suciu, anul trecut in decembrie, cand din postura de consilier local a votat pentru Mihai Groza si nu pentru Bíró Rozália, asa cum hotarise PSD Bihor.
Astfel, noul lider al TNL Mangalia este Marius Ilie, care va fi sustinut de trei vicepresedinti, Oana Silvia Munteanu, Constantin Dragoi si Mihai Octav Franga, cei patru fiind alesi din totalul celor 17 tineri care au candidat.
Madalin Dica, Mihaela Obreja, Adrian Badea, Liviu Anghel, Florin Stanciulescu, Florina Panaite, Silviu Amza, Ionut Popescu, Cati Siret si Silvia Manole.
Ioan Mircea Pascu (Alianta Progresiva a Socialistilor si Democratilor- S&D)- Comisia pentru Afaceri Externe, Corina Cretu (S&D)-Comisia pentru Dezvoltare, Theodor Dumitru Stolojan (Grupul Partidului Popularilor Europeni Crestin Democrati-PPE)-Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare, Silvia Adriana Ticau (S&D)-Comisia pentru Transport si Turism, Sebastian Valentin Bodu (PPE)-Comisia pentru Afaceri Juridice, Rares Niculescu (PPE)-Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Norica Nicolai (Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa-ALDE)-Comisia pentru Securitate si Aparare.
Silvia Vranceanu si Georgeta Petrovici publica un articol in Evenimentul Zilei, intitulat "Ce datorii isi lasa guvernul Boc", pe care il puteti citi in continuare.
Dupa cum ne-a marturisit Silvia Bighiu, atat Ion Trofin, directorul general al Fabricii de Ciment de la Medgidia, cat si seful carierei de la Luminita nu au manifestat nici o intelegere fata de obstea din Luminita.
inginer mecanic, inginer industrie alimentara, programator, chimist, consilier gestiune economica, inginer autovehicule rutiere", a declarat purtatorul de cuvint al AJOFM Galati, Silvia Anastasiu.
Acum nici nu mai stiu ce sa fac“, a spus Silvia Stanciu, actionara. „Eu sper sa creasca dupa ce se deschide si oferta financiara.
sotia sa, Silvia, este sefa personalului institutiei. „As deveni incompatibil în aceste conditii, pentru ca seful de personal mi s-ar subordona în mod direct.
google-analytics.com