Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (3.72 secunde)
Bursa zvonurilor colportate de HotNews coteaza cu sanse mari o intelegere intre Adrian Nastase si Miron Mitrea. HotNews.ro afirma ca surse social democrate ar fi declarat ca Miron Mitrea l-ar putea sustine pe Adrian Nastase pentru functia de lider al PSD, in schimbul presedintiei Senatului.
"Afirmatiile lui Adrian Nastase despre particularitatea candidaturii sale se cer deslusite mai atent. Chiar si ieri, la Pitesti, unde si-a lansat o carte, Adrian Nastase a fost intrebat, din nou, despre ce-l diferentiaza de ceilalti aspiranti la sefia PSD.
Presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat, Adrian Nastase, considera ca liderul formatiunii, Mircea Geoana, a fost "atacat" de recenta ancheta a Agentiei Nationale de Integritate in calitatea sa de presedinte al Senatului Romaniei si nu pentru ca va candida pentru un nou mandat la conducerea PSD.
Puciul a fost deconspirat de Adrian Nastase. ... Unul dintre participanti a plecat de la Ramada si i-a povestit totul lui Adrian Nastase. ... La randul sau, Nastase s-a dus la Ponta si i-a prezentat "planul tradarii lui Geoana".
Cum vad Nastase si Iliescu revizuirea Constitutiei. Nastase: ... Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a propus, in gluma, o alta linie de abordare a problemei:
Adrian Nastase: "Nu ar fi mai simplu sa schimbam presedintele decat sa schimbam Constitutia?" Presedintele Consiliului national al PSD, Adrian Nastase, a declarat, miercuri, ca propunerea de revizuire a Constitutiei inaintata de seful statului consiliului legislativ, reprezinta "o noua marca de iresponsabilitate, o smecherie ieftina".
Nastase la RFI: Urban ar fi dat explicatii, daca era in PSD Adrian Nastase l-ar fi chemat la explicatii pe senatorul PDL, Iulian Urban, daca acesta ar fi fost membru PSD, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, la Radio France International, referitor la afirmatiile senatorului PDL Iulian Urban.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca Mircea Geoana isi face singur rau incercand sa genereze o masa critica impotriva lui Victor Ponta. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Adrian Nastase, in scrisoarea adresata lui Andrei:
Ilie Nastase, gest admirabil in fata gloriilor tenisului Cel mai mare tenisman roman din istorie, Ilie Nastase, a participat la un eveniment organizat la New York pentru celebrarea celor 40 de ani trecuti de la infiintarea clasamentului mondial ATP.
Nastase: Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
Nastase: Dosarul Zambaccian a fost initiat de Basescu, Morar si Musca Adrian Nastase vine, intr-o postare pe blog, sa-i contrazica pe presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc, potrivit carora dosarul Zambaccian ar fi pornit datorita unor denunturi facute de catre membri ai PSD.
impotriva presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului il are, de fapt, drept tinta intii de toate pe Nastase. ... Se credea ca va fi un regim de coabitare, cu Traian Basescu presedinte, dar cu un guvern PSD condus, probabil, tot de Adrian Nastase.
Daca in zona Puterii, presedintele Basescu face jocurile si invinge detasat la scor, in zona Opozitiei intalnim pe tanti Tamara, matusa lui Nastase, sau mai exact a doamnei Nastase, o batranica de 90 de ani care prin speculatii imobiliare geniale a devenit milionara in RON.
Oricat ar parea de ciudat, autosuspendarea lui Adrian Nastase din functia de presedinte executiv al PSD este importanta mai mult pentru PSD decat pentru romani, in general. ßi asta pentru ca romanii s-au despartit de mult de domnul Adrian Nastase.
Odata finalizata, despartirea de Erika marcheaza cel de-al patrulea divort al actorului. Nicolas Cage a fost casatorit cu Patricia Arquette in perioada 1995-2001, apoi cu Lisa Marie Presley din 2002 pana in 2004, si Alice Kim, din 2004 pana in 2016.
Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Sergiu Nicolaescu, a declarat, marti, ca demisia sa din Partidul Social Democrat, partidul din care a facut parte ‘‘mai bine de 20 de ani‘‘, poate fi asemanat cu un divort. ... ‘‘Demisia mea din PSD este ca un divort.
"Utilizatorii activi pe retelele de socializare care sunt implicati intr-o relatie romantica pot descoperi ca se genereaza conflicte legate de Twitter care devin atat de serioase incat se ajunge la infidelitate sau divort" scrie in studiul.mentionat.
La nivel global, un divort din 3 a fost provocat, dupa ce el, sau ea, a cunoscut pe altcineva prin intermediul calculatorului.
google-analytics.com