Cautare

119 de rezultate pentru "diplome" (7.78 secunde)
Oricum, dupa cum se vede pe diplome, am omis semnul crucii, insemnele militare etc. si am impus un scris cu caracter gotic", a precizat Dorin Sandru.
Centrul Autorizat de Instruire al comunitatii Microsoft a fost realizat prin intermediul unui proiect ce urmareste îmbunatatirea pe termen lung a instruirii în tehnologia informatiei.Absolventii vor primi diplome recunoscute, dupa ce vor fi calificati la unul dintre cele opt cursuri:
Leonica Bonchis, sefa CECCAR Bihor, a oferit diplome de merit la 55 de experti contabili prezenti la eveniment, precum si sponsorilor si mass-mediei.
Figurile centrale la Davos, releva corespondentii saptamanalului amintit, au fost asa-numitii Doomsday Boys, cateva personalitati pline de diplome si distinctii, dar extrem de pesimiste in ceea ce priveste viitorul, prognozand chiar apocalipsa financiara.
Figurile centrale la Davos, releva corespondentii saptamanalului amintit, au fost asa-numitii Doomsday Boys, cateva personalitati pline de diplome si distinctii, dar extrem de pesimiste in ceea ce priveste viitorul, prognozand chiar apocalipsa financiara.
Cu aceasta ocazie, Valentin Zeicu, directorul general al CN ACN a inmanat celor 130 de salariati, dintr-un total de 420 ai companiei, care au peste 20 de ani de activitate in aceasta unitate, diplome si cate o prima constand intr-o suma de bani.
Daca privim in "sus", unde se afla cei mai multi dintre "imbogatitii de Revolutie", vedem ca o parte insemnata a clasei politice este compusa dintr-o fauna evadata de la marginea societatii, cu eventuale diplome cumparate de la "spiru hareti":
De asemenea, prezent la eveniment, presedintele Senatului, Vasile Blaga, a punctat faptul ca "sunt prea multe fabrici de diplome in tara asta", in sensul ca multi tineri nu sunt bine pregatiti profesional dupa ce ies de pe bancile scolii.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
In vara trecuta m-au obligat sa le fac camera alb-albastra, cu fanioane, cu diplome de-ale lor de pe unde au luat premii.
Craiova), care a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului si golgheter (4 goluri), celelalte diplome fiind primite de Jovan Markovic (CSS Corabia) - cel mai tehnic jucator, Costi Soare (ACSFC "Dani Coman"
În cadrul festivitatii de premiere ocupantele podiumului vor fi rasplatite cu diplome, cupe, tricouri si mingi de fotbal.
Andreea Tecu (Sc. 36). Elevii clasati pe podium au primit medalii si diplome, iar toti participantii au fost recompensati cu dulciuri.
Andrei Smarandache - Ionut Oprea, Mario Vanatoru, Sebastian Iancu, Eduard Patrascu, Remus Tranca si Marius Carlan. In cadrul festivitatii de premiere, ocupantele podiumului au fost rasplatite cu diplome, cupe, tricouri si mingi de fotbal.
Sportivii care vor urca pe primele doua trepte ale podiumului vor fi recompensati, pe langa diplome si cupe, si cu premii in bani, pantofi sport sau vouchere pentru echipament sportiv.
Multumim Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Dolj, care ne-a oferit diplome si medalii, lui Dan Dutescu, care ne-a dat mingile de joc.
Laureata a mai multor premii, Anne Marie se poate lauda cu medalii si diplome la concursuri nationale si internationale.
Organizatorii si partenerii ofera 3 diplome pentru cele mai traznite costume. Participantii care alearga cu costume trebuie sa se prezinte la scena mare, imediat ce au terminat cursa pentru a li se evalua costumul de catre organizatori si eventual a primi diploma.
Pentru cursurile de IT, participantii platesc in jur de 1200 de euro, iar la final primesc diplome sau chiar certificate acreditate de Ministerul Muncii.
Imediat dupa liceu, a studiat la Universitatea Bordeaux din Franta, unde in 1996 a obtinut doua diplome - cea de limba franceza si cea de administratie economica si sociala.
google-analytics.com