Cautare

183 de rezultate pentru "diplome spiru haret" (3.61 secunde)
Copiii din Sectorul 5 cu rezultate remarcabile la competitiile sportive si care sunt legitimati la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti vor primi diplome si echipamente sportive care vor fi acordate de Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, Presedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Cristian Petre, impreuna cu Smiley.
Ei s-au trudit pentru obtinerea de doctorate si diplome apusene si mai putin cu viata monahala. ... Cu doctorate si diplome, masterate si studii inalte, ei reprezinta acum o forta deloc de neglijat in ierarhia Sfantului Sinod.
Si atunci, dupa principiul multi absolventi, putini alesi, ministerul nu va face decit sa mai adauge citeva diplome in panoplia unor oameni care sint de treaba in felul lor, dar poate ca nu au capacitatea sa conduca spitale aflate in pragul dezastrelor.
arhitecta romana Maria Virginia Andreescu-Haret, prima femeie arhitect din Romania si din lume (1894); actrita americana Dorothy Stickney (1903); romancierul, dramaturgul si filosoful francez Jean-Paul Sartre, laureat Nobel (1905);
- 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
In acelasi context, Tariceanu a fost cel care a si inmanat tinerilor liberali diplome pentru activitatea desfasurata in cadrul Scolii de Vara a TNL de la Mamaia.
De altfel, cei mentionati au oferit doamnelor prezente in sala diplome de excelenta pentru activitatea desfasurata de-a lungul timpului in "industrie, productie, servicii", "distributie, comert, turism", "IMM-uri si profesii liberale", "finante si banci", "cultura, invatamant si sport" si "administratie publica".
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
Organizatia de femei a PD Bucuresti a sarbatorit, cu trei zile in avans, "9 Mai, Ziua Europei" prin discursuri feministe, flori, diplome, sampanie si mancare pregatita de un barbat.
Detine numeroase titluri si diplome nationale si internationale, este autor al numeroase carti si studii de specialitate. Printre altele, este membru corespondent al Societatii Turce de Istorie (Turk Tarih Kurumu) din Ankara si a obtinut Premiul Nicolae Iorga al Academiei Romane.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj in colaborare cu inspectorii invatamantului primar au decernat, ieri, 296 de premii si mentiuni, dintre care 46 de premii speciale, celor mai buni elevi din clasele I-IV.
Plecati dupa Pokemoni aka diplome. Statul? Care? Societatea civila? Pe bune? Neamurile? Vecinii? Ei, da, neamurile si vecinii. Neamurile si vecinii de rand, la moaste.
De asemenea, pentru momarlanii ce traiesc in catunele din imprejurimile Vaii Jiului, autoritatile locale sustin ca au pregatit o nedeie unde se va servi mancare traditionala, iar cuplurile care anul acesta implinesc 50 de ani de casnicie vor primi diplome si premii.
Peste 30 de doamne au primit diplome de excelenta pentru activitatea depusa in domeniile lor, barbatii fiind cei care au facut onorurile.
Onaca a publicat in ultimii ani mai multe lucrari de specialitate, in drept, dar si pentru scafandri, primind de-a lungul timpului zeci de distinctii si diplome pentru meritele sale, inclusiv Ordinul National in grad de Cavaler.
Seful statului nu a uitat sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca la ora actuala, in Romania, se dau diplome de doctorat pe banda rulanta, acest flagel fiind cel mai pagubos element al invatamantului universitar.
diplome, mici cadouri constand intr-un termos ori ceainic, precum si suma simbolica de 100 RON, toate ca recompensa pentru rezultatele deosebite obtinute la competitiile scolare din anul scolar in curs.
Finalistii Cupei Presei au fost rasplatiti de organizatori cu diplome si premii, constand in mici remuneratii. Daca lucrurile vor decurge asa cum planuiesc reprezentantii cluburilor Aktiv Bucuresti si Aikido Constanta, anul viitor se va organiza un eveniment similar, dar la o scara mult mai mare.
Noi in schimb, transformam totul in comert de diplome". Alte doua intentii ale lui Mironescu sunt si infiintarea autoritatii portuare, respectiv stabilirea unui regim special pentru armatorii fluviali care decid sa investeasca in constructii de nave noi.
google-analytics.com