Cautare

74 de rezultate pentru "detasare" (2.71 secunde)
Exceptie fac veniturile obtinute din contractele de drept de autor, diurnele de deplasare si delegare, indemnizatiile de detasare si transfer, precum si participarea salariatilor la profit.Cum s-a ajuns la 45%Din cauza noilor prevederi s-a ajuns ca un angajat care primeste si comision pe lânga salariu sa achite 45% din comision sau venitul suplimentar obtinut.
diurnele de deplasare si de delegare, indemnizatii de delegare, detasare si transfer; drepturile de autor; participarea salariatilor la profit; compensatiile acordate in conditiile legii ori ale contractelor colective sau individuale de munca salariatilor concediati pentru motive care nu tin de persoana lor;
Este vorba de sume provenind din diurne de deplasare si de delegare, indemnizatii de delegare, detasare si transfer, drepturi de autor, precum si venituri primite in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare, precum si participarea salariatilor la profit.
Depistez un usor aer de superioritate, de detasare de mocirla politicii, de patimile dezbaterilor politice, inteleg ca ne faceti favorul sa ne acceptati opiniile la comentariile dvs, dar nu si de a comenta ce postam noi, aici sunteti prea dura, culmea am sesizat la multi liberali acest lucru si ma contrariaza, mai ales ca si eu sunt un liberal de stanga sau socio-liberal, cum se declara Krugman si Stiglitz (scuzati comparatia), dar un oponent al progresismului!
Atata patima, toate tipologiile umane, dezlantuite sau rezervate, narcisistice sau discrete, cate invective, dar si decenta si nedumeriri sincere pe ici-colo, cate certitudini si adevaruri absolute ce nu admit alte variante de adevar, cata otrava, cat venin, dar si, mai rar, analize lucide, cu argumente mai solide sau mai fragile, expuse fara emfaza sau trufie, cate alte argumente, apoi, pro si contra, dar si negari fara drept de apel, cata incrancenare si ignoranta in absenta argumentelor, ce deversare de stereotipuri si prejudecati, cate partizanate si cata detasare rece sau inteleapta, cate impartasiri ale propriilor experiente si cate, putine, ale naturilor introvertite, cate probe de solidaritate in spirit de turma, dar si cate autentice, cata decenta, dar si cat desfrau verbal eliberator de frustrari sau doar tradand o educatie precara, cati copii, motiv de mandrie si de proprie validare, cate pisici si cati catei, de la propriile exemplare pana la intamplari exemplare cu animale, cate fake news-uri pana la stiri menite sa ne limpezeasca mintea de zgura dezinformarii sau a titlurilor de presa umflate ce sfideaza realitatea fara vreo remuscare de bun simt, macar, daca nu deontologica, cate lamentari cersind consimtaminte si adepti, fani chiar, unii inflacarati, gata oricand sa aduleze oameni publici, celebri, dar si cati fericiti sa-i combata si sa-i minimalizeze doar pentru ca-s celebri, da' cine s-or crede astia, cate complexe si angoase si, din cand in cand, cata generozitate, cate depresii expuse sau duse pe picioare, cata disperare, dar si cata speranta, nu mai zic cat umor, vulgar, dar si ingenios, irezistibil, cat cinism, dar si cata ingaduinta sau entuziasm si, rar, cate-o dorinta finalizata de a-i ajuta pe altii.
"Am trait inaintarea in varsta ca pe o detasare de toate aceste poveri. A imbatrani inseamna a arunca peste bord toate ideile preconcepute, inseamna a deveni mai usor, mai liber.
Privesc scena politica, emisiunile de la televizor, cu o anumita detasare. Poate si cu un dram de frustrare. Nu mi-e indiferent viitorul, mai ales gandindu-ma la Andrei si la Mihnea.
Alta poveste celebra din literatura pentru copii care este parodiata in cartea lui Dahl este Jack si vrejul de fasole, care se transforma in cosmarul lui Carnibal, unul dintre uriasii periculosi. Aventurile lui MUP si Sophie sunt un prilej de detasare si de amuzament, mai ales pentru publicul adult.
Traieste inteligent inseamna, asa cum scrie Corina Ozon in noul sau roman Tentatii sa te simti liber, neavand nevoie de multe lucruri, doar de ceva cu gust bun, priveliste frumoasa si detasare de griji.
s-a integrat, asemenea tinerilor din generaÈ›ia pe care o reprezinta, in trepidatiile si animatia generatoare de bruiaje a vieÈ›ii active, careia a ajuns sa-i descifreze atat de bine resorturile, incat le accepta cu interes lipsit de crispare, cu buna dispozitie, detasare si umor â€" Dr.
Cum in ultimele zile, atat de la Guvern, cat si de la Cotroceni a fost criticat, ba chiar procedura de detasare a sa pentru trei luni a fost calificata ca fiind in afara cadrului legal, Morar a sustinut ca singura solutie era sa plece.
Sunt momente bune pentru odihna, detasare de cotidian si analizarea pe indelete a evenimentelor din preajma ta. Ordoneaza-ti gandurile si evita discutiile contradictorii si intalnirile zgomotoase.
Gandirea pozitiva, tehnicile de detasare si exercitiile yoga de relaxare va ajuta mult in acest an. SCORPION In acest an pasiunile alimentare se pot schimba, pot deveni foarte neobisnuite.
In general, priviti viata cu multa detasare si se pare ca nimic nu va scoate din ritm. Se poate sa strabateti o situatie de criza daca nu va stapaniti orgoliile.
Daca judecati cu mai multa detasare, sigur observati sa situatia nu este chiar asa... • LEU 22.07-22.08: Relatia cu partenerul de viata s-a cam tensionat in ultima vreme.
In dragostea omeneasca trebuie intotdeauna sa existe o detasare de omul iubit. Cu cat aveti mai multe pretentii, iritari si nemultumiri fata de omul apropiat, cu atat mai mult creste dependenta de el.
Apoi, duppa doar 5 zile de la decizia eliberarii violatorilor, plenul CSM ii aproba cererea de detasare la Scoala Nationala de Grefieri.
Totodata, am mai dori ca pe langa salariul lunar, compus din salariul de baza, garzi, indemnizatii, sporuri, premii si prime, cei care fac parte din personalul operativ sa aiba dreptul la ajutoarea si alte drepturi banesti stabilite prin contracte colective de munca, indemnizatii de instalare, de mutare, de delegare sau de detasare, precum si la decontarea cheltuielilor de cazare si transport in tara si in strainatate, dar si la incadrarea activitatii in conditii deosebite, speciale sau alte conditii de munca.
Simtiti o anume tensiune in jurul dumneavoastra, insa trebuie sa priviti relatiile mai apropiate cu mai multa detasare. Daca va incrancenati doar pe castiguri nu o sa mai aveti suficient timp si pentru cei dragi.
Cu o detasare si sinceritate surprinzatoare imi spune ca fiica ei este adoptata de catre ea si sotul ei. Este anul 1988 - o vreme in care oamenii ascundeau un asemenea adevar.
google-analytics.com