Cautare

15788 de rezultate pentru "despre" (2.98 secunde)
Daca prima intrebare din aceasta serie de trei intrebari fundamentale despre existenta noastra ca oameni, de unde venim?
Dupa intalnirile sale, el a vorbit mult, mai ales cu oamenii mai batrani, despre "fata padurii". ... Chiar la ei in sat, se mai spunea despre un baiat ca s-a intalnit cu fata padurii si "a devenit bleg".
Si cum campania asta electorala este - desi nu pare - despre el si despre mostenirea lui, care se rasfrange si asupra candidatilor "dreptei", incluzandu-i aici si pe Iohannis, si pe Nutica, si pe madam Macovei, este direct interesat de continutul dezbaterii publice.
Fiecare curs era o pledoarie despre viata... ... Mereu bland, mereu cald, mereu rabdator - Sorin Preda ne-a invatat sa scriem cu gust, culoare si parfum despre orice lucru din univers, mai putin despre moartea sa. ... "Inainte sa merg la facultate, i-am citit toate cartile despre jurnalism.
"Taticul" extraterestrilor vorbeste despre omuletii verzi din Romania: ... Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
Oamenilor le-a fost frica sa vorbeasca despre Romania, care putea cunoaste o situatie similara, a aratat sociologul. ... Oamenilor le-a fost frica sa vorbeasca despre Romania, care putea cunoaste o situatie similara.
"Stii cand auzi parinti povestind despre prima intalnire cu bebelusul lor si sunt coplesiti de fericire si afectiune? ... Acestia se refera la simptome fizice - durere de stomac sau gol, accelerarea pulsului - fara sa stie ca, in realitate, e vorba despre emotii.
Despre Revolutie si despre Romania de azi / 20/12/2015 (Continuare) Faptele care au dus la caderea regimului ceausist sunt cunoscute. ... Fiecare dintre cele doua forte avea propriile nevoi si propriile frustrari, dar si propriile viziuni despre viitor.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala.
Numeroase lucrari din secolele trecute au cuprins informatii neobisnuite despre practicile sexuale ale stramosilor nostri.
Conform unui studiu realizat pe 4.725 de persoane cu psoriazis, 47% dintre persoanele cu psoriazis moderat pana la sever au declarat ca sunt afectate mai mult de teama despre ce ar putea sa gandeasca altii despre boala lor decat de efectele psoriazisului asupra corpului lor.
Geopoliticienii nostri dintre doua trenuri lanseaza ziceri despre ce va fi bine si ce va fi rau pentru Babuinia de la hotarul Lumii civilizate. ... Despre Hans Klemm am scris si voi mai scrie cu uluirea unuia care se considera un om, un om pur si simplu.
Noi am fost ziaristi si, cand comunicam pentru un client sau despre vreo afectiune, ne dadeam seama ca maximum de mediatizare pe care il puteam obtine era o stire televizata de 2 minute sau un articol de o pagina.
Ziaristii din presa craioveana, dar si corespondentii locali ai presei centrale au fost asaltati, de joia trecuta, cu dezvaluiri fulminante despre ilegalitati care s-ar petrece la Penitenciarul Pelendava din Craiova. ... Duminica, autorul dezvaluirilor a revenit - tot prin e-mail - cu noi amanunte despre "incidentul de securitate"
si, daca tinem cont si de modul deloc profund al elevilor de a invata, de a asimila cunostinte, poate avem explicatia cetii totale din capsorul lor cand sunt intrebati ce stiu despre Revolutia din 1989. ... Ne intrebam de 16 ani care este adevarul despre Revolutie.
Incet-incet insa, dupa ce-au trecut cateva ore bune de la sfarsitul paradei de vorbe mari despre libertate de exprimare, deontologie jurnalistica sau respect fata de public, ma incearca un sentiment de stanjeneala.
Poate ca din acest motiv si alesii nostri locali vorbesc saptaminal despre planuri si proiecte de infrumusetare si modernizare a Galatiului. Insusi primarul Dumitru Nicolae a povestit in mod public despre proiecte pilot si planuri de selectare a gunoiului menajer.
Discutia era despre politica vremii, despre ce a mai zis ala, ce a raspuns celalalt, cum i-a contrat presedintele, ce a facut premierul si ce figuri politice au crezare printre oamenii simpli.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
google-analytics.com