Cautare

453 de rezultate pentru "deranjamente on line" (5.15 secunde)
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
Odata cu dezvoltarea stilului de navigare on line, ne asteptam la aparitia unor noi amenintari ca urmare a efectuarii platilor pe internet, a tranzactiilor la bursa, a cumparaturilor, jocurilor si retelelor sociale on line, avertizeaza unul dintre directorii BitDefender, Bogdan Dumitru.
În pofida îngrijorarilor legate de fraudele on line, Uniunea Europeana a acordat în ultimii trei ani 150.000 de lire sterline (aproape 200.000 de euro) pentru cursuri de operare pe calculator în Dragasani, în semn de „recunoastere speciala“ a talentelor IT de aici, scrie saptamânalul britanic.„Am auzit de o alta oferta pe eBay - un avion de lupta MiG.
Marketingul viral Alt mod de promovare on line este si marketingul viral. ... "Exista situatii in care publicitatea on line nu mai atrage clienti si nu face decat sa enerveze, iar pe site-ul firmei nu sunt vizitatori", a precizat Gabi Nistoran, manager al biroului din Craiova al MB Dragan.
Atentie mare la cumparaturile on line! ... "Comertul on line a crescut in ultimii ani cu peste 50%. ... "Numarul reclamatiilor creste, mai ales pe domeniul serviciilor financiare" Problemele legate de cumparaturile on line nu sunt insa singurele asupra carora se concentreaza inspectorii OPC.
Line Phone Despre acest telefon nu voi spune prea multe cuvinte pentru a nu strica sensul minunatiilor pe care filmuletul de mai jos vi le arata intr-un mod extraordinar.
Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita - Fashion & Beauty blogger Data:
"Ca noutate, am adus pasta de dinti Blend-A-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection - e mentolata si va costa 25 de RON. ... Blend-A-Med Clinic Line Gum Protection cu saruri de staniu stabilizate si fluoruri omoara bacteriile si inhiba productia de toxine inflamatorii in bacteriile care au supravietuit.
La standul celor de TAG MEDICAL LINE din cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie, puteti gasi noutati ca saboti cu talpa normala pentru medici si asistente medicale, dar si halate medicale si saboti pentru persoanele care a probleme cu monturile, de la firma Scholl.
Proiectul se incadreaza in Operatiunile orientative :"Dezvoltarea programelor integrate pentru formare, ocupare si alte masuri de sprijin pentru populatia din zonele rurale, care urmaresc reducerea agriculturii de subzistenta" si "Promovarea programelor care sprijina si incurajeaza demararea afacerilor in activitati nonagricole".Obiectivele specifice au fost - (1) Dezvoltarea unui sistem modern de consiliere si orientare profesionala sustinut de o platforma on-line a 105 de persoane din mediul rural, din localitati din judetul Giurgiu.
instruirea pentru o noua generatie de operatii on-line sub acoperire" (The Art of Deception: ... Jurnalistul politic Glenn Greenwald a scris unele comentarii privind recenta transa de documente facute publice, subliniind modul in care acestea arata ca agentiile de informatii manipuleaza in mod intentionat discutiile on-line.
Proiectul isi propune crearea celei mai mari biblioteci digitale pentru persoane cu deficiente de vedere din Romania, care va reuni documente digitale create atat in bibliotecile din tara cat si documente scanate si accesibilizate in Biblioteca Nationala, intr-o colectie ce va putea fi accesata on-line si off-line.
Prin lansarea showroom-ului dedicat, Optima Derma Line - distribuitorul exclusiv in Romania al unor branduri dermato-cosmetice recunoscute si certificate de comunitatea stiintifica internationala - isi continua misiunea de educare a publicului roman in vederea efectuarii unor alegeri corecte raportate la nevoile zilnice de igiena faciala, orala sau corporala, precum si la cele specifice, rezultate in urma diferitelor afectiuni medicale/fungice/bacteriene ale pielii (dermatite, cuperoza, alopecie, hipersudoratie, acnee, psoriazis, atopie etc).
Din contra, oamenii sunt tot mai avizi de cunoastere, dar isi preiau informatiile de la televiziuni, din ce in ce mai multe, si prin Internet, minunea informatica ce a schimbat viata tuturor. Mai mult, televiziunile on-line au inceput sa bata recorduri de audienta. ... Ne mai vedem on-line.
Cand toti oamenii activi isi incep ziua apasand pe butonul care deschide calculatorul, cand cei sub 25 de ani nu au mai folosit hartia nici macar pentru a scrie o scrisoare, cand numarul cititorilor de presa on-line a crescut de circa patru ori in ultimii ani, este clar ca viitorul presei va fi pe Internet.
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
deranjamente datorate furtului de semnal; calitate slaba datorata defectiunilor tehnice ale emitatorului programelor receptionate de la sateliti si statii terestre.
google-analytics.com